Üç aylar mesajları! 2021 yılına özel, dualı, hadisli, uzun, kısa ve resimli 3 aylar sözleri

Üç aylar sözleri, mübarek Receb, Şaban ve Ramazan aylarının başlamasına kısa bir zaman kala araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar islam dünyası için bu anlamlı ve özel günde birbirlerini unutmadıklarını hatırlatmak için üç aylar sözlerini araştırıyor. Bizde sizler için WhatsApp, Facebook ve SMS ile gönderebileceğiniz dualı, hadisli ve resimli 3 aylar mesajlarını derledik. İşte 2021 yılına özel üç aylar mesajları!

Üç aylar mesajları! 2021 yılına özel, dualı, hadisli, uzun, kısa ve resimli 3 aylar sözleri
Üç aylar mesajları! 2021 yılına özel, dualı, hadisli, uzun, kısa ve resimli 3 aylar sözleri
GİRİŞ 13.02.2021 12:20 GÜNCELLEME 13.02.2021 12:20

2021 yılında üç aylar, Receb ayının ilk günü 13 Şubat tarihinde başlayacak. Duaların kabul olduğu, ellerin semaya açıldığı, İslam alemi için özel  günlerin yarın başlayacak olması nedeniyle üç aylar mesajları araştırılıyor. Vatandaşlar sosyal medyada birbirlerine gönderebilecekleri üç aylar sözlerini araştırıyor. Receb ve Şaban ayları rahmet ayı olan Ramazanın habercisidir. Üç ayların önemli olmasına sebep olan diğer bir önemli özellik ise beş mübarek kandil gecesinin dördünün bu aylar içerisinde idrak edilmesidir. Sizde bu anlamlı ve özel günde akrabalarınızı, aile fertlerinizi ve dostlarınızı unutmadığınızı onlara göndereceğiniz mesajlarla hatırlatabilirsiniz. İşte 2021 yılına özel dualı ve hadisli üç aylar mesajları!

RESİMLİ ÜÇ AYLAR MESAJLARI!

"Günler bize dostların güzelliği ile geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Üç aylarınız mübarek olsun.."

"Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kâinatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle. Üç aylarınız mübarek olsun."

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan üç aylarınız mübarek olsun.

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice üç aylar.

Baki sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Üç aylarınız mübarek olsun…

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Üç aylarınız mübarek olsun.

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, Üç ayların mübarek olsun.

Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yine de mutlu ve umutlu nice hayırlı üç aylara.

Göklerin nura gark olacağı, zeminin semavî sofralarla bezeneceği üç bereketli misafir Recep, Şaban ve Ramazan. "Ey Allâhım! Bize Recep ve Şâbânʼı mübârek kıl ve bizi Ramazanʼa ulaştır."

Aldığımız her nefeste Rabbimizi anarak geçireceğimiz mübarek aylar olması dileğiyle…

SÖZLÜ ÜÇ AYLAR MESAJLARI!

Üç Aylar başladığında Peygamber Efendimiz (sav) "Yarabbi Recebi Şabanı hakkımızda hayırlı kıl. Bizleri Ramazanı Şerife ulaştır" diye dua ederlerdi. Üç aylarımız ve Cumamız Mübarek olsun.

Bu mübarek günler hatırına; kazasız, belasız, salgınsız, hastalıksız, afetsiz günler diliyorum. Allah, dualarımızı kabul eylesin.

Üç aylar; Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan, dini duygularımızın yoğunluk kazandığı; merhamet, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin en üst noktaya ulaştığı zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin mübarek üç aylarını kutluyorum.

"Üç Aylar girdiği zaman Hz. Peygamber (S.A.V.) şöyle dua ederdi; " Ey Allah'ım; Recep ve Şabanı bize mübarek kıl, bizi Ramazana kavuştur."Hz. Peygamber (S.A.V.); başka bir hadis-i şeriflerinde ise;" Recep Allah'ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazanda ümmetimin ayıdır." Buyurarak bu ayların manevi feyzine işaret buyurmuşlardır."Allâhümme bârik lenâ fi Recebe ve Şa'bân, ve bellignâ Ramazân."

"Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Üç aylarınız mübarek olsun.. * Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice üç aylar.."

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kâinatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle. Üç aylarınız mübarek olsun.. * Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Üç ayların mübarek olsun..

"Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği mübarek üç aylarınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. * İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu aylarda dualarda birleşmek dileğiyle, Üç aylarınız mübarek olsun…"

Bütün din kardeşlerimin dolu dolu geçireceği Üç Ayların başlangıcının, tüm din kardeşlerime mübarek olmasını temenni ediyorum.

"Receb, Şaban ve Ramazan aylarında bütün günahlarımızın affedilmesi dileğiyle, bu mübarek günler hayırlara vesile olur İnşallah."

"Üç aylarınız mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Nice üç aylara.. Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Üç aylarınız mübarek olsun.. * Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı üç aylara."

"Tüm İslam aleminin mübarek Üç Aylarını kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan dilerim."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı