11 yaşındaki Yiğit'in yüzünü arkadaşı temizlik malzemesiyle yaktı!

Adana'da 11 yaşındaki Yiğit Ali Yılmaz'ın yüzü oyun oynarken arkadaşının döktüğü temizlik malzemesi ile yandı. Doktorlar çocuğun yüzünde iz kalacağını söyledi.

11 yaşındaki Yiğit'in yüzünü arkadaşı temizlik malzemesiyle yaktı!
11 yaşındaki Yiğit'in yüzünü arkadaşı temizlik malzemesiyle yaktı!
GİRİŞ 26.03.2021 14:36 GÜNCELLEME 26.03.2021 15:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Söz konusu olay, 21 Mart Pazar günü Adana'nın Sarıçam ilçesi Orhangazi Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Yiğit Ali Yılmaz, arkadaşı E.S. ile birlikte oynamak için evden çıktı. Yiğit Ali yangın merdiveninde otururken, iddiaya göre arkadaşı E.S., merdivene temizlik malzemesi döktü. Temizlik maddesi merdivenin alt kısmında oturan Yiğit Ali’nin yüzüne ve vücuduna sıçradı. Maddenin temas ettiği kısımlarda şiddetli yanma hisseden Yiğit Ali, durumu annesi Asiye Köker’e haber verdi. Köker ise oğlunun yüzünü yıkayıp, hastaneye götürdü. Doktorların müdahale ettiği Yiğit Ali Yılmaz'ın, yüzünde yaralar oluştu. Tedavi uygulanan Yiğit Ali’nin, yüzünde yara izi kalacağı belirtildi.

İzmir'de 'Yüzde 75 ihtimalle ölür' denilen adam hayata tutundu

Arkadaşının döktüğü temizlik malzemesi yüzünü yaktı

Bu olay nedeniyle kendisini çok kötü hissettiğini ve üzgün olduğunu belirten Yiğit Ali Yılmaz, “Yangın merdiveninde otururken, arkadaşım temizlik malzemesi döktü ve yüzüm bu hale geldi. Başta çok yandı ve hala ağrı olmaya devam ediyor. Cezasını çekmesini istiyorum” diye konuştu.

Bilinçli yapıldığını düşünüyorum

Asiye Köker ise oğlunun yüzünü görünce büyük korku yaşadığını belirterek, “Eve gelir gelmez, ‘Anne yüzüm yanıyor. Beni hastaneye götür, yüzüm yanıyor’ deyince, hemen hastaneye götürdüm. Doktorlar yapabilecekleri bir şeyin olmadığını, beklememiz gerektiğini söyledi. Oğlumun kıyafetleri bile delik deşik olmuş. İz kalacak dediler. Bilinçli bir şekilde yaptığını düşünüyorum. Zaten çok yaramaz bir çocuktu. Ailesinin de suçu olduğunu düşünüyorum. Bugün benim oğluma yaptı, yarın başkalarına da yapabilir. Şikayetçiyim ve cezasını çekmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Aile, polis merkezine giderek E.S. ve ailesi hakkında şikayetçi oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Şevval 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu veledin ailesine bütün tedavi masraflarını üstlendirilmesi lazım gelir.Ayrıca bu tip veletlere çocuk da denmez ya..Artık ne denirse...
    Cevapla
  • eğri doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuğa suç işleten aileler var, çocuk yapmış deyip sıyrılırım hesabı, iyice kurcalanmazsa adalet yarım kalır
    Cevapla
  • VATANSEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE ALLAH ŞİFA VERSİN. Nasıl BİR ÇOCUK YETİŞTİRİYORLAR ACABA? ÇOCUĞA ÇOCUK NİYE DÖKER BUNU?
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuvvetli baz(KOH veya NaOH) yanığı galiba. Geçmiş olsun
    Cevapla
  • erdi 3 yıl önce Şikayet Et
    ne diyeyim allah kadirdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı