Hemşire annenin kızıyla aynı hastanede çalışma hayali gerçek oldu!

Mersin Erdemli'de 39 yıldır ebe hemşire olan Sakine Doğan kızı Cildiye Uzmanı Dr. Yasemin Akman ile aynı hastanede çalışmanın mutluluğunu yaşıyor.

Hemşire annenin kızıyla aynı hastanede çalışma hayali gerçek oldu!
Hemşire annenin kızıyla aynı hastanede çalışma hayali gerçek oldu!
GİRİŞ 05.04.2021 12:11 GÜNCELLEME 05.04.2021 12:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin Erdemli Devlet Hastanesi'nde 39 yıldır ebe hemşire olarak görev yapan Sakine Doğan'ın kızıyla aynı yerde çalışma hayali gerçek oldu. Kadın doğum servisinde görev yapan ebe hemşire Doğan, kızı Cildiye Uzmanı Dr. Yasemin Akman ile Erdemli Devlet Hastanesi'nde birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyor. Dr. Yasemin Akman pandemi döneminde bütün sağlık çalışanlarının birbirlerine destek olduğu bu süreçte ayrıca anne kız olarak da birbirlerine destek olduklarını belirtti.  

Tokat'ta şehit aileleri Ramazan ayı öncesi 50 ailenin veresiye bakkal borcunu kapattı


39 yıllık ebe hemşire kızıyla aynı hastanede çalışma hayali kuruyordu

39 yıllık ebe hemşire Sakine Doğan, 2002 yılında kızının tıp fakültesini kazanmasıyla 'Acaba kızımla aynı hastanede görev yapar mıyız' diyerek bunun hayalini kurmaya başladı. Kızı Yasemin Akman'ın doktor olup tayininin yaklaşık 1 ay önce Kahramanmaraş'ta görev yaptığı hastaneden Erdemli Devlet Hastanesi'ne çıkmasıyla bu hayali gerçek oldu. 

Kızımın insanlığa yararlı olacağına inanıyorum

Ebe hemşire Sakine Doğan, "39 yıllık ebeyim. 30 yılı aşkındır Erdemli Devlet Hastanesinde çalışıyorum. Kızım tıp fakültesini kazandığından beri beraber aynı hastanede çalışmak hayalimdi. Çok şükür Allah'a hayalimiz de gerçek oldu. Çok mutluyuz. Kızımın insanlığa yararlı olacağına inanıyorum. Erdemli halkına da yararlı olacağına inanıyorum. Kendisine kolaylıklar diliyorum" dedi. 

Erzincan'da 1 yaşındaki çocuğun üzerine kaynar süt döküldü! Çocuk feci şekilde yandı

   
Çocukken ziyarete gidiyordu şimdi hemşire oldu

Uzman Dr. Yasemin Akman da, "Annemle aynı hastanede çalışıyoruz. Annemin yıllardır çalıştığı hastanede birlikte çalışmak benim için de çok güzel bir deneyim oldu. Çok mutluyum. Çocukken annemi ziyarete geldiğim hastanede doktor olarak çalışmak gerçekten çok güzel. Annem yıllardır bu hastanede insanlara hizmet ediyor. Bu hastanede onunla birlikte devam etmek benim içinde çok güzel olacak" diye konuştu. 

Kovidle birlikte savaşmak çok güzel

Birlikte çalıştıkları ilk günün heyecan verici olduğunu anlatan Dr. Akman, "Hele ki pandemi döneminde birlikte Covid ile birlikte savaşmak gerçekten çok güzel. İnşallah daha iyi hizmetlerde bulunmak isterim. Bütün sağlık çalışanlarının birbirine destek olduğu bir ortamda anne kız birbirimize destek olmamız da çok güzel oldu. Bütün sağlık çalışanlarına pandemi döneminde kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • mehmet 38 3 yıl önce Şikayet Et
    allah saglik sihat versn masallah
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    hanginiz ana, maşallah
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi