Tekirdağ'da karantinadaki çocuğa polis sürpriz yaptı

Tekirdağ’da karantinada bulunan bir çocuğun annesine ‘Polis abiler beni bilgisayardan görmüyorlar mı’ dediğini duyan polis ekipleri, minik çocuğa sürpriz yaptı.

Tekirdağ'da karantinadaki çocuğa polis sürpriz yaptı
Tekirdağ'da karantinadaki çocuğa polis sürpriz yaptı
GİRİŞ 23.04.2021 19:45 GÜNCELLEME 23.04.2021 20:52

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'ndeki evinde korona nedeniyle karantinada bulunan ve aynı zamanda bugün doğum günü olan Koray Bulut Taş, evinin yakınlarında bulunan kavşağa gelen polislere pencereden bakarak, “Polis abiler beni bilgisayardan görmüyorlar mı” diye annesine bir süre önce söyleniyordu.
 

Adana'da 13 yaşındaki Kerime teknik direktör oldu!


Polis ekipleri çocuğa sürpriz yaptı

En son 23 Nisan olması sebebiyle emniyet ve jandarma araçlarının konvoyunu gören minik Koray annesine daha sık söylenmeye başlandı. Bunun üzerine minik Koray’ın annesinin girişimleri sonucu durumdan haber olan polis ekipleri, 23 Nisan Çocuk Bayramı ve doğum günü olması sebebiyle Koray Bulut Taş’a güzel bir sürpriz yaptı. Polis ekipleri, yanlarına aldıkları pasta ve çeşitli hediyeler minik çocuğun bulunduğu apartmana gitti. Evinin penceresinden polisleri gören minik Koray, polis ekiplerine çok teşekkür ederek, çok mutlu olduğunu söyledi. 

Hem doğum günü hem 23 nisan

Apartman girişine gelen polis ekipleri, “Bugün hem doğum günün bir de 23 Nisan sende dışarıya çıkamıyormuşsun. Karantinadaymışsın. O yüzden biz sana geldik. Doğum günün kutlu olsun” dediler. Polis ekipleri ellerindeki hediye ve pastaları korona virüs salgını nedeniyle karantinada bulunan minik Koray'ın bulunduğu evin kapısına bıraktı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti