Zonguldak'ta korona olan adam, evde çektiği videolarla herkesi güldürdü!

Zonguldak'ta koronavirüs testi pozitif çıkan üç çocuk babası Halim Demir, izole olduğu evinde çektiği video ile sosyal medyada büyük ilgi gördü

GİRİŞ 24.04.2021 18:47 GÜNCELLEME 24.04.2021 19:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zonguldak Dilaver Mahallesi'nde yaşayan 49 yaşındaki 3 çocuk babası Halim Demir, bir hafta önce pankreas hastalığı sebebiyle hastaneye başvurdu. Öksürükle birlikte burun akıntısı da yaşayan Demir'in korona virüs testi pozitif çıktı. Test sonucunu öğrenince evinde izole olan adam, enerjisiyle güldürdü. Korona virüse yakalanmasına rağmen neredeyse memleketi Trabzon'a yürüme gidecek kadar enerjiye sahip olduğunu söyleyen Demir, yaptıklarıyla korona virüs hastalarına da moral oldu. 

Giresun'da 30 yıl muayene ücreti almayan doktora vefa borcu!


Koronavirüslü hastalara umut olsun diye paylaştım

Ailesinin şaşkın bakışları arasında şınav ve mekik çeken, havada pedal çeviren Halim Demir, "Şu an korona virüslü hastalara bir anlık sevinç, umut olsun diye bu videoyu paylaşmak istedim. Yaklaşık bir hafta önce öksürükle beraber burnum aktı. Pankreastan dolayı hastaneye yatmam gerekiyordu. Yatış öncesi yapılan tahlillerde Covid olduğum çıktı. Karantinadayım. Gerek hastanede bana verilen serumlar, kullandığım ilaçlarla beraber belki de gençliğimden beri bu kadar derin nefes aldığımı, bu kadar zinde olduğumu, dinç ve hareketli olduğumu hatırlamıyorum. Kanım damarlarıma sığmıyor. Ev içindeki hareketlerime kızlarım da şaşırdı, eşim de şaşırdı. Covid'e yakalanmak başka bir şey biraz da kafamızda yenmemiz lazım. Eğer bunun ispatını istiyorsanız gerçekten Covid hastası olarak yaşım iyi kötü 49-50'ye geldi. Ne kadar şınav, mekik çekebileceğimi size göstereceğim. Ama istediğim şey Covid'in belirli bir sıkı dönemi olsa da belirli bir rahat dönemi de var" diye moral oldu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    çok yüksekten sallayan biri sanırım,Trobzon a kadar yürüyecek enerjisi varmışda...galiba salgın kurallarınada bu üstten alması yüzünden,bana birşey olmaz dercesine yakalandı,maskeyi takmadı,herkesle tokalaştı kucaklaştı,sonra al sana hastalık.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    hareketler nizamı değil :)
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Maaşaallah abime
    Cevapla
  • Superman 2 yıl önce Şikayet Et
    Sipirmin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir