Hataylı muhtar zenginden alıp fakire veriyor! Ramazan'da 800 ihtiyaç sahibine ulaşıyor

Hatay’ın Kırıkhan ilçesi 408 Evler Mahalle Muhtarı Şakir Varlıbaş 3 yıldır Ramazan'da zengin ailelerden topladığı yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor.

Hataylı muhtar zenginden alıp fakire veriyor! Ramazan'da 800 ihtiyaç sahibine ulaşıyor
Hataylı muhtar zenginden alıp fakire veriyor! Ramazan'da 800 ihtiyaç sahibine ulaşıyor
GİRİŞ 24.04.2021 13:15 GÜNCELLEME 24.04.2021 13:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muhtar Şakir Varlıbaş, yurt dışındaki ve yurt içindeki maddi durumu iyi olan varlıklı Kırıkhanlı ailelere ve iş insanlarına ulaşarak topladıkları erzak ve benzeri yardımları Kırıkhan ilçesindeki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırıyorlar. 3 yıldır sürdürdükleri Ramazan yardımlarını bu yıl da devam ettiren muhtar ve ekibi gittikleri adreslerde sevgiyle karşılanıyorlar.

Tekirdağ'da karantinadaki çocuğa polis sürpriz yaptı


Ramazan ayında 800 ihtiyaç sahibine ulaşıyor

Varlıbaş yaptığı açıklamada Kırıkhanlı zengin insanların yardımlarını yine Kırıkhanlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, Ramazan ayında yaptıkları yardımların 12 ay boyunca sürdüğünü ifade etti. Ramazan aylarında yaklaşık 800 ihtiyaç sahibine Ramazan paketi ulaştırdıklarını belirten Varlıbaş, hayırseverlerin kimlikleri gizli tutulmakla birlikte tüm yardımların muhtarlık sistemine kaydedilerek şeffaf bir şekilde çalışmaların yapıldığını ifade etti. 

Bu iyilik hareketini sonuna kadar destekliyoruz

İyilik hareketini gerçekleştiren muhtar ve mütevelli heyetinin içerisinde yer alan Kırıkhan Ulucami İmamı Abidin Mehmelet ise muhtarın bu iyilik hareketi fikrine sonuna kadar destek olduklarını, ortaya çok güzel bir yardımlaşma çalışmasının çıktığını belirtti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun..
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana helal olsun. Her muhtar, her imam, her öğretmen, her kişi buna benzer çalışma yapabilir. Ama bizim hesabımız hep şahsi olmuş maalesef.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı