Televizyonda izlediği diziden etkilendi, taksici oldu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Döndü Bahargülü izlediği dizide taksicilik yapan kadından etkilenerek taksicilik yapmaya başladı.

Televizyonda izlediği diziden etkilendi, taksici oldu
Televizyonda izlediği diziden etkilendi, taksici oldu
GİRİŞ 22.05.2021 17:44 GÜNCELLEME 22.05.2021 17:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Döndü Bahargülü isimli kadın 10 yıl önce televizyonda izlediği 'Akasya Durağı' dizisinden etkilenerek taksicilik yapma hayali kurdu. Bahargülü bir süre önce banka kredisiyle otomobil aldı ve bu otomobili ticari taksiye çevirerek hayalini gerçeğe dönüştürdü. Önceleri oğlunun çalıştırdığı ticari taksiyi, oğlu askerlik hizmetini yapmaya gidince kendisi devralan Bahargülü, “Tek hayalim taksicilik yapmaktı. Diziden çok etkilenmiştim. Bende taksi şoförü olma hayali kurdum. Rabbim bana da bu hayalimi nasip etti. Oğlum taksicilik yapıyordu. Kendisi askere gidince işin başına ben geçtim. Kadınlar hayatın her alanında var. Kadın isterse her şeyi başarır. Ben buna kendimi örnek gösterebilirim. Müşterilerim gayet memnun. Bazen şaşıranlar oluyor. Özellikle müşterilerim büyük destek verdiler. İşimi çok seviyorum” dedi.

Mesleğinden vazgeçen kadın hobisiyle Türkiye'de bir ilki başardı!


Kadınlar hayatın her alanında çalışmalı

Kadın taksici Döndü Bahargülü ile yolculuk yapan Emre Karadal isimli müşterisi ise, “Direksiyonu, trafik kurallarına uyması gayet başarılı. Kadınların hayatın her alanında çalışması gerektiğine inanıyorum. Döndü hanım da işini gayet başarılı yapıyor. Hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    bence süper ...hayalini yasamak insani mutlu eder ....basarilar dilerim
    Cevapla
  • Coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumların hepsi on üzerinden on.
    Cevapla
  • Keke 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin bozulmasının en büyük sebebi. Tabi çalışmak zorunda kalanlara bir lafımız yok. Bir de başımıza ne geldiyse dizilerden geldi.
    Cevapla
  • müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    bi bu eksikti
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke sadece kendi işinizi yapsanız kadının erkek işine girişmesi ne kadar doğru farkındaysanız artık insan yetiştiremiyor kadınlar bazı mesleklerin dışında kadının çalışması sosyal düzeni bozdu
    Cevapla
  • İSTİKBAL 2 yıl önce Şikayet Et
    ülkemin şu anda en önemli ihtiyacı: 1-çok çalışmak. 2-her ailenin en az 5 çocuk yapması 3-ve bu OĞULLARI, KIZLARI aslanlar gibi yetiştirecek önce ANNELER OLMASI GEREKLİ VESSELAM....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi