Aksaray valisi Aydoğdu müjdeyi verdi: Vakalar sıfıra yaklaştı, hastaneler boşaldı

Aksaray’da kovid-19 tedbirleri kapsamında Vali Hamza Aydoğdu’nun ‘Devlet Millet El Ele, Korona Virüsle Mücadele’ sloganıyla yürüttüğü etkin mücadele olumlu sonuçlandı. Vali Aydoğdu kentte vaka sayılarının sıfıra yakın olduğunu belirtti.

Aksaray valisi Aydoğdu müjdeyi verdi: Vakalar sıfıra yaklaştı, hastaneler boşaldı
Aksaray valisi Aydoğdu müjdeyi verdi: Vakalar sıfıra yaklaştı, hastaneler boşaldı
GİRİŞ 15.06.2021 17:20 GÜNCELLEME 15.06.2021 17:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 1.5 yıldır tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ve Aksaray’da da binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüs sürecinde Aksaray’da vaka sayıları sıfıra yaklaştı. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun ‘Devlet Millet El Ele, Korona Virüsle Mücadele’ sloganıyla başlattığı çalışma kapsamında kentte vatandaşlar adeta birbirine kenetlenerek etkin bir mücadele yürüttü.

Koronavirüs aşısından sonra banyo yapılır mı?Koronavirüs aşısından sonra banyo yapılır mı?



ŞU ANDA HER ŞEY KONTROL ALTINDA

Yürütülen mücadelenin ardından açıklama yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, hastanelerin boşalmak üzere olduğunu belirterek, “Pandemi sürecinde Aksaray’da bitme noktasına geldik. Şu anda sayılarımız sıfıra yakın bir düzeye geldi. Hastanede boşalmak üzere. Şu anda her şey kontrol altında. Öncelikle 1.5 yıl boyunca hakikaten gerildik, çocuklarımız evde kaldı, sokağa çıkamadılar, okula gidemediler. Ama buna rağmen Aksaray’da çok ciddi bir mücadele yapıldı tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte. Öncelikle tüm Aksaraylılara ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonrası süreç şöyle. Bizim hem Aksaraylılar olarak, hem birim amirleri olarak bir rehabilitasyon durumuna, rehabilite etmemiz gerekiyor. Onun için bununla ilgili arkadaşlarımızla programlar yapmayı düşünüyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olun da bir an evvel bitsin bu çile, İnşallah.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu tür illere mükafat olarak haftanın bir günü tümden maskesiz gün ilan edilmeli. Tabii bu arada HES koduna ve mesafeye dikkat edilerek. Belki daha ilginç yöntemlerle özendirme yapılabilir.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün sabah 2. aşımızı olduk çok şükür. Hastanenin aşı bölümünde inanılmaz bir aşı kuyruğu vardı. Oradaki görevli bugün için 3000 randevu olduğunu söyledi. Devletimizden Allah razı olsun. Umarım gayretler boşa gitmez.
    Cevapla
  • kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    ismi buralarda haber yapılmayan ne cevval velilerimiz var. hep aynı isimler yazık...
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bu açıklama "virüs bitmiş, her şey serbest" havası oluşturmaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı