Çocuklar Duymasın dizisi yıldızı itiraf etti: Fikri bile nefesimi sıkıştırıyor!

Yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldığı Duygu karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari ile oyuncu Edip Tepeli'nin kızları Müjgan geçtiğimiz günlerde 8 aylık oldu. Kızıyla ilk kez ayrıldığını söyleyen Tatari duygularını paylaştı.

Çocuklar Duymasın dizisi yıldızı itiraf etti: Fikri bile nefesimi sıkıştırıyor!
Çocuklar Duymasın dizisi yıldızı itiraf etti: Fikri bile nefesimi sıkıştırıyor!
GİRİŞ 05.07.2021 15:10 GÜNCELLEME 05.07.2021 15:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Duygu karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari ve son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan Edip Tepeli çiftinin kızları Müjgan 8 aylık oldu. Anne Tatari noter işi için ilk kez kızından ayrı kaldığını ve bu süreçte yaşadığı duyguları sosyal medya hesabından paylaştı.

Usta sanatçı İlhan Şeşen'den açıklama: İktidara yakın değilimUsta sanatçı İlhan Şeşen'den açıklama: İktidara yakın değilim



FİKRİ BİLE NEFESİMİ SIKIŞTIRIYOR

Tatari, "Akşamları çalıştığım bir işim olduğunu, Müjgan'ı bırakma fikrinin bile nefesimi sıkıştırdığını, onunla olmayla kıyaslayınca çok sevdiğim mesleğimin bile önemsiz görüneceğini ve bütün bu işlerin nasıl bir dengeye oturacağını hiç düşünmemiştim... Doğurduğumdan beri hep düşünüyorum; nasıl yani 'Şimdi herkes çocuğunu benim Müjgan'ı sevdiğim kadar mı seviyor?' diye... Ne çok sevgi var demek şu dünyada!"

YORUMLAR 2
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Afferin kız sana harbi delikanlı çıktın.
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın rahmetinin, şefkatinin ne kadar her yeri kapladığını, ne kadar geniş olduğunu sendeki bu duygunun bütün insan ve havanların annelerinde olduğunu düşünerek anla. Ve dünyada işlediğimiz her şeyin hesabını Allah'ın sorabileceğini anla.Geçen gün bir anne kedi yavrularını öyle büyük bir şefkatle emzirdiğini seyrettiğimde duygularımı ve Allah'a olan inancımı anlatamam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi