Usta sanatçı İlhan Şeşen'den açıklama: İktidara yakın değilim

Pandemi döneminde hükümetin sağlık sistemi yönetiminden övgüyle bahseden usta sanatçı İlhan Şeşen toplumun bir kesimi tarafından eleştirilere maruz kalınca iktidara yakın olmadığını açıklamak zorunda kaldı.

Usta sanatçı İlhan Şeşen'den açıklama: İktidara yakın değilim
Usta sanatçı İlhan Şeşen'den açıklama: İktidara yakın değilim
GİRİŞ 05.07.2021 12:44 GÜNCELLEME 05.07.2021 12:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Şarkıcı İlhan Şeşen, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Türkiye'nin sağlık sistemine dikkat çekerek ileri seviyelere taşındığını söylemişti. Pandemi sürecinde hükümetin eleştirilmesine karşın oldukça başarılı bir yol haritası izlendiğini aktaran Şeşen, "Pandemi sürecinde hükümetimi neden eleştireyim? Virüsü bu iktidar yaratmadı." ifadelerini kullanmıştı..

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'na bıçaklı tehdite 2 ay uzaklaştırma!Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'na bıçaklı tehdite 2 ay uzaklaştırma!


SAĞLIK SİSTEMİNE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Ülkede sağlık sisteminin geliştiğini, "Sağlık sistemi çok kötüydü, düzelttiler. Eskiden SSK hastanelerinde yılan gibi kuyruklar olurdu ve girmezdiniz hastaneye. Muayene olmak ölümden beterdi. Sağlık sistemi şimdi iyi." ifadeleriyle belirten Şeşen, bir kesim tarafından hükümeti desteklediği gerekçesiyle eleştirildi.

AK PARTİYİ TUTMUYORUM

Şeşen, ifadelerinin ardından AK Partili olmakla itham edilince açıklama yaptı: "Ben AK Partili falan değilim, bu kesin. Bunu AK Partililer de duyabilir. Ben AK Parti’yi tutmuyorum. İktidara yakın değilim. Birbirlerine karşı olan tavırlarını çok ağır bir şekilde eleştiriyorum."

YORUMLAR 13
  • mim KIRIMLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ak partili olsan ne olur olmasan ne olur.Hakikati görmüşsün ya yeter sana kocaman bir AFERİN benden.Sana tavsiyem cesur ol cesur.
    Cevapla
  • Temha 2 yıl önce Şikayet Et
    Halkın iktidarına uzak olan , gönüllerden de uzaktır.
    Cevapla
  • börü 2 yıl önce Şikayet Et
    sen konuşsan ne olur konuşmasan ne olur corona üzerinden hergün tv lerde sözde proflar varyantmış mutasyonmuş atmasyonmuş diyerek sallayıp durarak insanımıza durmadan korku pompalıyorlar kimsede buna durda demiyor
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahalle baskısını kim yapıyormuş gördük
    Cevapla
  • Misafir66 2 yıl önce Şikayet Et
    Olsan ne olur olmasin ne olur...bizene. Amma pisirik insanlar bunlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
IMF'den Türkiye açıklaması