Ünlü şarkıcı Sertap Erener'den dikkat çeken sözler: Farelerden beter olduk

Ünlü şarkıcı Sertap Erener Bodrum'da katıldığı bir etkinlikte skandal sözlere imza attı. Şarkıcı 'Artık çocuk doğurmamamız gerekiyor, farelerden beter olduk' sözleriyle bir kesimden destek görürken diğer kesimin tepkisini çekti.

Ünlü şarkıcı Sertap Erener'den dikkat çeken sözler: Farelerden beter olduk
Ünlü şarkıcı Sertap Erener'den dikkat çeken sözler: Farelerden beter olduk
GİRİŞ 07.07.2021 17:36 GÜNCELLEME 07.07.2021 17:37
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Sertab Erener, Muğla'nın Bodrum ilçesinde temizlik hizmetlerinde yapılacak çalışmalarının tanıtıldığı toplantıya katıldı. Etkinlikte konuşmacı olan şarkıcının çocuk sahibi olmakla ilgili sözleri herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncudan boşanma sonrası ilk açıklama geldi!Ünlü oyuncudan boşanma sonrası ilk açıklama geldi!

Süperstar Ajda Pekkan photoshoplu fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem oldu!Süperstar Ajda Pekkan photoshoplu fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem oldu!


FARELERDEN BETER OLDUK

Etkinlikte konuşma yapan ünlü şarkıcı, "Ben her gün yola çıktığımda sağa sola bakmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok acıklı. En temel sorunumuz da kalabalığız, milyarlarca insanız ve artık çocuk doğurmamamız gerekiyor. Biraz duralım gerçekten, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bizden az ürüyor olabilirler." dedi. Sertab Erener'in bu çıkışı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bazıları Erener'e tepki gösterirken, kimileri de ünlü şarkıcıya destek verdi. Erener'in sözlerine tepki gösteren vatandaşlar "Bu nefret söylemi yersiz ve hadsizce" dedi.

Çocuklar Duymasın dizisi yıldızı itiraf etti: Fikri bile nefesimi sıkıştırıyor!Çocuklar Duymasın dizisi yıldızı itiraf etti: Fikri bile nefesimi sıkıştırıyor!


ÇOCUK SAHİBİ OLMADI

Uzun yıllar aşk yaşadığı Demir Demirkan'la 2014 yılında yollarını ayıran Sertab Erener, kendisinden 18 yaş küçük müzisyen Emre Kula ile 2015 yılında dünyaevine girdi. Erener'in çocuğu bulunmuyor.

YORUMLAR 68
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Zürriyeti olmayacağından kıskanclığı tutmuş
    Cevapla
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    insansan insanlık adına insanca dil kullanmalısın.fare ise konuşacağın hayvanlar arasında mukayese yapa bilirsin ki hayvanca olsun.eğer sorun çocuk doğurmaksa sen doğurmadın senin en doğal tercihin.18 yaş küçük eşinle hayat paylaştın.tercih kimse eleştiremez.fare gibi dememek lazım.herkesin annesi var.yakışmadı yakışmadı.
    Cevapla
  • mehmet KIŞLAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen doğurma hatta git hayvan barınağından bir hayvan evlat edin, belki sevaba girersin.
    Cevapla
  • melek 2 yıl önce Şikayet Et
    onlar için hayvan beslemek çocuktan daha kutsal
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet son halini görünce kendisi için yaptığı tespite hak verdim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele