Irak'ta gazi olan İbrahim Yüzer tedavi gördüğü hastanede dünya evine girdi

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Şimşek Harekatı kapsamında görev yapan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Yüzer, teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının patlamasıyla gazi oldu. Gazi Yüzer hastanede nişanlısı Funda Nur Baykuş'la evlendi.

GİRİŞ 07.07.2021 11:16 GÜNCELLEME 07.07.2021 11:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Irak'ta Pençe-Şimşek harekatı kapsamında görevini sürdürürken teröristler tarafından döşenen EYP'nin patlaması sonucu gazi olan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Yüzer 2,5 aydır tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 yıllık nişanlısı Funda Nur Baykuş ile dünya evine girdi. Hastane kafeteryasında gerçekleşen nikah törenine sağlık çalışanları ve Gazi Yüzer’in silah arkadaşları katıldı.

9 yaşındaki skolyoz hastası Yağmur şifayı Sivas'ta buldu!9 yaşındaki skolyoz hastası Yağmur şifayı Sivas'ta buldu!




ÇİFTİN NİKAHINI BELEDİYE BAŞKANI KIYDI

Ayrıca Ankara İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gerek, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Serkan Gökkaya da hazır bulundu. Şahitlerin huzurunda ‘evet’ diyen çiftin nikahı, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından kıyıldı. Çiftin nikah şahitleri ise Kara Kuvvetleri Komutanlığı Şehit Gazi İşlemleri Şube Müdürü Piyade Albay Doğan Eren ile hastanenin Gazi ve İç Güvenlik Yaralıları Kliniği Sorumlu Hemşiresi Meliha Aslı Dağdeviren oldu.

ALLAH SEVDİĞİNE BAĞIŞLADI

Gazi İbrahim Yüzer duygularını şu sözlerle ifade etti: “Uzun zamandır bugünü bekliyordum zaten. Görev icabıyla Türkiye’ye nadir geliyordum. Genelde yurt dışı bölgelerde görev yaptım. Bu sene zaten düğünüzüm vardı Allah’ın izniyle. Nasip bugüneymiş. Sevdiğim yanımda. Mutluyum yani. Allah sevdiğime bağışladı beni.

GAZİLİK ŞEREFTİR ALLAH BANA NASİP ETTİ

"Gazilik de bir şereftir. Allah bunu bana nasip etti. İnşallah ilerleyen zamanda birlikte her şeyin üstesinden geleceğime eminim. Zaten beni hayata bağlayan nişanlım oldu. En çok moral motivasyonu o verdi bana. Bundan sonra da inşallah bir ömür boyu kendisiyle bir arada olmayı istiyorum.2 buçuk aydır hastanedeyim. Bu süreç zarfında beni hiç yalnız bırakmadı. Bundan sonra da hiç bırakacağını düşünmüyorum. Hem bizim açımızdan hem arkadaşlar açısından bir moral motivasyon olsun diye düşündük. Hayatın bitmediğini, devam ettiğini göstermek istiyorum. Sevdikleriniz yanınızda olduğu sürece hayat devam ediyor.”

GAZİ EŞİ OLMAK ONUR VE GURUR VERİCİ

Gazi Yüzer ile hayatını birleştiren Funda Nur Baykuş ise ifadeleri kullandı: “Manisa’da yaşıyoruz biz. Beraber yine Manisa’ya döneceğiz. Beraber el ele dönmek istedik. İkinci hayatımıza başladık. Beraber bu şekilde başlamak istedik. Çok gurur verici bir şey İbrahim’in eşi olmak. Bir gazinin eşi olmak çok onur ve gurur verici bir şey. Benim için sürpriz oldu onun yaşaması. Nasıl anlatabilirim ki? 2 buçuk aylık zorlu bir süreç geçirdik. Bunun sonunda, bu şekilde böyle güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Mutluyum.”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    kızızmızn ne güzel yüreği var.allah onu hep aziz eylesin
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Nişanlısı Asil kadınmış, Helal olsun. Evlilik işte tam da bu. İyi günde, kötü günde birlikte olmak. Ben yarım bir adamla ömrümü geçiremem de diyebilirdi. Ama dememiş.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler, inşallah ömür boyu mutlu mesut olursunuz :) Rabbim daim eylesin.
    Cevapla
  • #avşarın delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim evliliğinize bereket hasıl etsin. Aranızda sonsuz ülfet ve muhabbet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!