21 yıl önce doktor tavsiyesiyle başladı, ürünleri marka oldu!

Kütahya'da yaşayan 61 yaşındaki Ahmet Kaptan isimli vatandaş doktor tavsiyesiyle başladığı hamakçılık mesleğinde marka sahibi oldu.

21 yıl önce doktor tavsiyesiyle başladı, ürünleri marka oldu!
21 yıl önce doktor tavsiyesiyle başladı, ürünleri marka oldu!
GİRİŞ 05.07.2021 14:22 GÜNCELLEME 05.07.2021 14:56

Kütahya'da 61 yaşındaki Ahmet Kaptan, tatilcilerin vazgeçilmezi olan hamakçılık mesleğine 21 yıl önce Kütahya-Eskişehir Karayolu üzerinde aracı içerisinde başladığını dile getirdi. Kaptan, bir rahatsızlığı sebebiyle doktora gittiğini ve hekimin kendisinin mutlaka bir işle meşgul olmasını istedi. Kaptan, bunun üzerine özellikle İstanbul-Antalya güzergahı da olan bölgeye aracının içinde tezgah açıp hamak örmeye ve ördüğü hamakları satmaya başladı.

Televizyonda gördüğü insanların mağduriyetinden etkilendi, girişimci oldu!Televizyonda gördüğü insanların mağduriyetinden etkilendi, girişimci oldu!


KENDİNE HAS HAMAKLARIYLA MARKA OLDU

Ördüğü hamakların marka haline geldiğini belirten Kaptan, "İş olsa da olmasa da ben buradayım. Sağlam hamağın sırrı ipinde değil, sağlam örgüdedir. Bu nedenden, vatandaşlar piyasadaki naylon hamakların ucuz olduğu için benim hamakları pahalı bulsalar da benim hamaklarım 8-10 senelik hatta evladiyelik. Kendime has düğümle ördüğüm hamaklar marka oldu" dedi. Kaptan, hamak fiyatlarının 50 TL'den başlayıp 400 TL arasında değiştiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak