Trafik kazasında herşeyi unutmuştu, bir şarkıyla hafızası geri geldi!

19 yaşında bir arabanın kendisine çarpması ile hafızasını kaybeden İngiliz adam yıllar sonra bir şarkı ile her şeyi hatırladı.

Trafik kazasında herşeyi unutmuştu, bir şarkıyla hafızası geri geldi!
Trafik kazasında herşeyi unutmuştu, bir şarkıyla hafızası geri geldi!
GİRİŞ 17.06.2021 17:34 GÜNCELLEME 17.06.2021 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere, Thomas Leeds'in filmleri aratmayacak hayatını konuşuyor. 19 yaşındayken bir arabanın kendine çarpması sonrası hayatı alt üst olan talihsiz adam, beynindeki bir damar tıkanınca hafızasını kaybetti. Ameliyat ile hayata döndürülen adam ne ailesini ne de kazadan önceki herhangi bir anını hatırlayamıyordu. Aynı zamanda epilepsi hastası olan Leeds, kazadan bu yana geçen yıllarda geçmişini hatırlamak için pek çok şey yaptı ancak bunların hiçbiri sonuç vermedi. Bu şekilde hayatına devam eden Leeds, kendisine sıfırdan bir hayat inşa etti; evlendi iki çocuk sahibi oldu.

Samsunlu vatandaş UFO sandı, meteorolojinin hava tahmin balonu çıktıSamsunlu vatandaş UFO sandı, meteorolojinin hava tahmin balonu çıktı

30'UNCU YAŞ GÜNÜNDE HAYATI DEĞİŞTİ

30'uncu yaş gününü kutlayan Leeds'i bir sürpriz daha bekliyordu. Kendisi için verilen bir partide çalan şarkı ile tabiri caizse Leed'in beyninde şimşekler çaktı. İngiliz Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 1980'lerin kült şarkısı 'The Whole of The Moon' çalmaya başlayınca Leed'in hafızası geri geldi. Bir anda çocukluğuna dair pek çok anıyı hayırlayan Leeds, unuttuğu herkesi de hatırladı. Bugün 37 yaşında olan Leeds şimdi başından geçenleri anlatan bir roman kaleme alıyor.

YORUMLAR 1
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    Şarkıda "Ben Hilali gördüm, Sen Ay'ın tamamını gördün" diyor. Adamda iş var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!