4 yıl önce fenomen olduğu ilginç kurban kesimini bu yıl da tekrarladı!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 4 yıl önce kestiği kurbanın iskeletini bozmadan etlerini ayırdığı görüntülerle sosyal medyada fenomen olan Orçun Maviş bu kesimini tekrar etti.

4 yıl önce fenomen olduğu ilginç kurban kesimini bu yıl da tekrarladı!
4 yıl önce fenomen olduğu ilginç kurban kesimini bu yıl da tekrarladı!
GİRİŞ 23.07.2021 16:53 GÜNCELLEME 23.07.2021 16:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 4 yıl önce Kurban Bayramında iskeletini bozmadan kesiği kurban ile fenomen olan süt üretim çiftliği işletmecisi Orçun Maviş, bu bayramda da ilginç kesimini yeniledi. Kandıra’daki üretim çiftliğinde aile olarak aldıkları 3 yaşındaki mandayı kesime alan Maviş, 4 yıl önce sosyal medyada paylaşım ve beğeni yağan kesim tekniğini yeniden uyguladı. Kestiği kurbanın iskeletini bozmadan etlerini ayıran Maviş, kurbanının kesim anlarını ise kayda aldı. Kesimin tamamlanmasının ardından hayvandan kalan iskeleti ip yardımı ile askıya alan Maviş, tamamladığı kesimin ardından kalan iskelet ile de hatıra fotoğrafı çekildi. 

2 bin kişilik beldeye 50 bin kişi gidince Başkan gelmeyin çağrısı yaptı2 bin kişilik beldeye 50 bin kişi gidince Başkan gelmeyin çağrısı yaptı



İSKELETİ İLE POZ VERDİ

Kestiği denilen mandayı, insanların çok tercih etmediğini söyleyen Maviş, etinin lezzetli ve dana etinden daha sağlıklı olduğunu dile getirdi. 4 yıl aradan sonra fenomen kesimini tekrar ettiğini söyleyen Maviş, kurbanlık hayvandan geriye kalan iskeleti ile de poz verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurbana saygısızlık
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurbanı reklama ve paraya çevirmek böyle birşeydir herhalde , hiç uygun olmamış ,Allah ıslah etsin. Sizde bunu haber yaparak yanlışa alet olmayın lütfen.
    Cevapla
  • lütfen hassasiyet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurban ibadetinin saçma sapan görüntülerle şova çevrilmesi ve haber yapılması tam bir saçmalık. Değerlerimize karşı biraz duyarlı olalım. Saçmalamayalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde