Evlenme teklifinin böylesi! Halı sahada sakatlanmış gibi yaparak...

Antalya'da yerel bir gazetede çalışan 31 yaşındaki Deniz Soner İşisağ 1,5 yıllık kız arkadaşı 26 yaşındaki Derya Zorba'ya halı sahada maç yaparken sakatlanmış gibi yaparak evlenme teklifi etti. Genç kadın 'evet' dedi.

Evlenme teklifinin böylesi! Halı sahada sakatlanmış gibi yaparak...
Evlenme teklifinin böylesi! Halı sahada sakatlanmış gibi yaparak...
GİRİŞ 24.07.2021 15:23 GÜNCELLEME 24.07.2021 15:23

Antalya'da yerel bir gazetede çalışan Deniz Soner İşisağ, 1,5 yıllık kız arkadaşı Derya Zorba'ya sürpriz evlenme teklifi hazırladı. İşisağ, mesai arkadaşlarının organize ettiği halı sahadaki maçta sakatlanmış numarası yaptı. Bu sırada maçı izleyen İşisağ’ın kız arkadaşı Derya Zorba, panik içinde sahaya indi. Derya Zorba, İşisağ’ın diz çökerek evlenme teklifinde bulunmasıyla şaşkına döndü. Derya Zorba, patlayan konfetiler eşliğinde sürpriz evlenme teklifine 'Evet' dedi.

8 yıl önce kızı için diktiği elbise hayatını değiştirdi! Birçok ülkeye ihracat yapıyor8 yıl önce kızı için diktiği elbise hayatını değiştirdi! Birçok ülkeye ihracat yapıyor


NİŞAN AĞUSTOS, DÜĞÜN EKİMDE

Bir aydır evlilik teklifi için hazırlandığını aktaran Deniz Soner İşisağ, “Hepsi rollerini çok iyi oynadı. Derya da beni izlemeye gelmişti. Sakatlanma numarası yapınca panikle sahanın içine girdi. Amacımız onu yanıma getirmekti. Konfetileri patlattık ve evlenme teklif ettim. Teklifi kabul etmez diye düşünmedim, çünkü birbirimize çok aşığız. Birçok zorluk karşısında mücadele edip ilişkimizi sürdürdük. Nihayete erdirdik. Sürprizle taçlandırdık. İnşallah 16 Ağustos'ta nişan, Ekim ayının sonlarına doğru da düğün yapmayı düşünüyoruz. Tabi aileler son kararı verecek, inşallah onlar da desteklerini verir ve bir an önce evleniriz" diye konuştu.

Kars'ta karantinada olması gereken genç kız yolculuk yaparken yakalandı!Kars'ta karantinada olması gereken genç kız yolculuk yaparken yakalandı!



BÖYLESİNİ BEKLEMİYORDUM


Maç izlerken erkek arkadaşının sakatlandığını düşünüp çok korktuğunu anlatan Derya Zorba, "Maç izliyorduk sonra herkes '112'yi arayın, buz getirin, bacağı kırıldı, sesini duydum' demeye başladı. Ben bunları duyduktan sonra çok korktum, ne yapacağımı bilemedim. Sonra bir anda dışarı doğru getirdiler ve eğildi yüzüğü çıkarınca ikinci şoku yaşadım. Çok mutlu oldum. Hayatımda hiç unutamayacağım anlardan biri oldu. Beklemediğim bir teklifti. Halı sahada evlenme teklifi aklımın ucundan geçmezdi. Çok mutlu oldum, unutamayacağım bir an. Aklımda aşırı büyük bir şey yoktu ama farklı bir şey yapacağından emindim. Onunla birlikte olduğum için çok mutluyum. İnşallah her şey yolunda gider bir an önce birbirimize kavuşuruz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı