Balıkesir'de beyin ölümü gerçekleşen kadının organları 5 hastaya umut olacak

Balıkesir'de trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Kübra Aygörmüş'ün beyin ölümü gerçekleşti. Aygörmüş'ün karaciğeri, böbrek ve korneaları 5 hastaya nakledilecek..

Balıkesir'de beyin ölümü gerçekleşen kadının organları 5 hastaya umut olacak
Balıkesir'de beyin ölümü gerçekleşen kadının organları 5 hastaya umut olacak
GİRİŞ 31.07.2021 09:31 GÜNCELLEME 31.07.2021 15:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Kübra Aygörmüş'ün karaciğeri, böbrek ve korneaları 5 hastaya nakledilecek. Bandırma'da 27 Temmuz'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaygın beyin kanaması ve travma ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kübra Aygörmüş'ün dün beyin ölümü gerçekleşti. Organ Nakli Birimi tarafından görüşülen Aygörmüş'ün ailesi, organların bağışlanmasına onay verdi. Aygörmüş'ün karaciğer, böbrek ve korneaları nakil için alındı. Karaciğer ve korneaları, Bursa Uludağ Üniversitesine,  böbrekleri de Bursa Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesine gönderildi.

Beyin ölümü gerçekleşen hastaların organları 4 kişiye umut olduBeyin ölümü gerçekleşen hastaların organları 4 kişiye umut oldu


 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Vakum 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..Organ bağışı müslümanca bir tavır.Kaç hayatı kurtarıyor bir insanı kurtarmanın ne olduğunu Allah kitab'ında bahsederken..
    Cevapla
  • M. Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı