Taksim'de kadın turist taksiciyle kavga ederek sinir krizi geçirdi, taksiyi yumrukladı!

Bayrampaşa'dan erkek arkadaşıyla birlikte taksiye binen Fas uyruklu kadın turist henüz bilinmeyen bir nedenle yolculuk sırasında taksiciyle tartıştı. Kaza yapmamak için duran taksiden inen kadın sinir krizi geçirerek taksiyi yumrukladı

Taksim'de kadın turist taksiciyle kavga ederek sinir krizi geçirdi, taksiyi yumrukladı!
Taksim'de kadın turist taksiciyle kavga ederek sinir krizi geçirdi, taksiyi yumrukladı!
GİRİŞ 29.08.2021 14:07 GÜNCELLEME 29.08.2021 14:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Taksim Tarlabaşı Bulvarı Tünel girişinde dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, Bayrampaşa'dan taksiye binen Fas uyruklu kadın ile erkek arkadaşı, Taksim Meydanı'na gitmek istediklerini söyledi. İddiaya göre, yolculuk sırasında taksi sürücüsü ile kadın yolcu arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

14 yaşında ailesini katleden çocuğun ilk ifadesi ortaya çıktı: Annem çok kötü davranıyordu14 yaşında ailesini katleden çocuğun ilk ifadesi ortaya çıktı: Annem çok kötü davranıyordu


KADIN TURİSTİ POLİS SAKİNLEŞTİRDİ

Taksici, tartışma sırasında kaza yapmamak için tünel girişinde aracını durdurdu. Sinir krizi geçiren turist kadın, dışarı çıkarak taksinin kaportasını yumruklayıp, tekmelemeye başladı. Bunun üzerine taksici ile erkek arkadaşı da taksiden çıkarak kadını engellemeye çalıştı. Tüm çabalarına rağmen arkadaşını zapt edemeyen erkek turist, bir süre sonra Faslı kadını olay yerinde bırakarak kaçtı. Bu sırada durumu fark ederek olay yerine gelen trafik polisleri, kaportaya vurmaya devam kadını zorlukla zapt etti. Kaldırıma oturan ve ağlamaya başlayan Faslı turist, trafik polisinin çabalarıyla sakinleştirilebildi. Turist kadın, bir süre sonra, olay yerine gelen ambulansa bindirilerek Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürüldü. Taksinin kaportasına vurduğu sırada kolları ve ayakları zedelendiği öğrenilen kadın burada tedavi altına alındı.

TAKSİCİYE NEDEN SALDIRDI BİLİNMİYOR

Olayı görerek yardıma koşan Velat Sümer adlı taksici "Ben Taksim'den dönüyordum. Kadın ve erkek vardı. İkisi de yabancı uyrukluydu. Bayan krize girmişti. Kapıları yumruklayıp, arabaya vuruyordu. Erkek de sessiz bir şekilde duruyordu. Hemen 155'i aradım. Erkek kaçtı gitti, bayan da kaçmaya çalıştı. Taksi şoförüne saldırdı. Neden taksi şoförüne saldırdığı konusunda hiçbir bilgim yok" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • alonegreywolf 2 yıl önce Şikayet Et
    Faslılar sıkıntılı.. Bu ilk değil.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    taksici kadına şöyle bi dokunda taciz ve şiddetten 8-10 seneyle yargılanır ama kadın adamın ekmek teknesine ve kendine zarar verse birşey yok.bu mu adelet.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadına da taksiciye de uyuşturucu testi yapın....olay çözülür....
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Atma
    Cevapla
  • Osman K A Y A 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın hakları, modern hayat dedikleri hayat tarzı, sözde özgürlükler, batılı yaşam tarzı ..... kadını mutlu etmedi.
    Cevapla
  • Alpagu 2 yıl önce Şikayet Et
    Taksi kullanan yolcu her zaman haklıdır, taksicinin yolculuk boyunca denemediğin işlemediği suç yoktur, her türlü kusurlu hareketi yapar, çeker. Sigara içer, fahiş fiyat ister, yolcu almaz, yolcu seçer, ters yöne girer vs. vs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!