Karabük'te bir düğünde gelin ve damada kripto para takıldı

Karabük'te bir çiftin düğün töreni sırasında ilginç anlar yaşandı. Takı töreninde gelin ve damada kripto yatırımcısı aile yakınları 3 bin TL değerinde 15 bin adet kripto para hediye etti. Bu tablo görenleri gülümsetti.

Karabük'te bir düğünde gelin ve damada kripto para takıldı
Karabük'te bir düğünde gelin ve damada kripto para takıldı
GİRİŞ 27.09.2021 11:49 GÜNCELLEME 27.09.2021 12:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karabük’te dünya evine giren Mehmet ve Vildan Özköse çiftinin düğünlerinde yapılan takı merasiminde kripto para yatırımcısı olan aile yakını Yunus Emre Yamanol tarafından gelin ve damada 3 bin TL değerinde 15 bin adet kripto para takıldı..

Diyarbakır'da damada Bitcoin taktılarDiyarbakır'da damada Bitcoin taktılar


İLK DEFA BÖYLE TAKI GÖRDÜLER

Takı merasimi sırasında sunuş yapan bir kişi ise anons sırasında ilk defa böyle bir takı merasimi gördüğünü söylemesi üzerine salonda gülüşmeler yaşanması kameralara yansıdı.  3 bin TL değerinde kripto para takılan gelin ve damat ise kameralara bol bol poz verdiler. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • KriptoHaramdır! 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc bu müslümanlara feraset versin.Göz göre göre haram olan bir şeyi yapıyorlar.Kripto haramdır.
    Cevapla
  • Tras Sart 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana basiret feraset versin, birde Allah kimseyi cahil cuhela hatta Yahudi Hahamlari gibi onune gelene Haram Helal fetvasi verdirtmesin de mi Ya?
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    TL, Dolar, Euro bunların devlet tarafından güvencesi ve karşılığı vardır. Para paradır haram değildir. Kripto paranın devlet tarafından güvencesi yoktur. Birileri senin paranı dijital ordamdan çalabilir, yasal olmayan parayı kimi kime şikayet edeceksin. Dolayısı ile kripto para şu an caiz değildir.
    Cevapla
  • Developer 2 yıl önce Şikayet Et
    Karşılıksız basılan bir kağıt (usd, euro, hatta TL) haram değil de bir hizmet karşılığı üretilen ve kazanılan ETH mi haram ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'