Müzisyen baba taburcu olan bebeğini hastane kapısında kemanla karşıladı

Çanakkale'de yaşayan Makbule Adalı 2 ay önce erken doğum yaparak ilk bebeği Göksel'i dünyaya getirdi. 26 haftalıkken 1 kilo doğan bebek Çanakkale'den Bursa'ya getirildi. Müzisyen baba taburcu olan bebeğini keman çalarak karşıladı.

Müzisyen baba taburcu olan bebeğini hastane kapısında kemanla karşıladı
Müzisyen baba taburcu olan bebeğini hastane kapısında kemanla karşıladı
GİRİŞ 28.09.2021 17:43 GÜNCELLEME 28.09.2021 17:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çanakkale’de yaşayan Makbule Adalı, 2 ay önce erken doğum yaparak 'Göksel' adını verdikleri ilk bebeğini dünyaya getirdi. 26 haftalıkken 1 kilo olarak doğan bebek, Çanakkale’den Bursa’daki Özel Doruk Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yeni doğan yoğun bakımında tedavi edilen Göksel bebek, 2 ayın sonunda 2 kilo 600 gram olarak anne ve babasına teslim edildi.

Doktoru izin vermedi, hac için biriktirdiği parayı kanser hastası çocuklara bağışladıDoktoru izin vermedi, hac için biriktirdiği parayı kanser hastası çocuklara bağışladı




HASTANE KAPISINDA KIZINA KEMAN ÇALIP ŞARKI SÖYLEDİ

Müzisyen olan baba Çağlar Adalı, hastane yönetiminden çocuğunu keman çalarak taburcu etmek için izin istedi. İzin verilmesi üzerine Adalı, hastanenin kapısında kızına keman çalıp şarkı söyledi. Adalı çifti çocuklarına kavuştukları için büyük mutluluk duyduklarını belirtip, hastane çalışanlarına ise teşekkür etti.

ANNE KARNINDAKİ SÜRECİ BİLE TAMAMLAMADI

Göksel bebeğin doktoru Uzm. Dr. Birgül Mutlu süreçle ve bebeğin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Mutlu, “Tam 2 ay önce Çanakkale’de 1 kilo olarak 26 haftalık doğdu. Doğduktan sonra hastanemize sevk edildi. Bebek tedavi görürken ailenin müzisyen olduğunu öğrendik. Çocuklarını keman eşliğinde evlerine götürmek istediler. Bugün bebek 60 günlük 2 kilo 600 gram ağırlığında. Baba kemanıyla geldi, çocuğunu müzikle evine götürecek. Bebeğimiz 27 haftalık 1 kilo olarak doğdu. Şu anda 36 haftalık, aslında henüz anne karnındaki süreci bile tamamlamadı” dedi. Anne Makbule Adalı ise, “Çok mutluyuz herkese çok teşekkür ederiz, bütün hemşirelerimize. 2 aydır bizden ayrıydı çocuğumuz” ifadelerini kullandı. Adalı çifti, keman dinletisinin ardından çocuklarını alarak Çanakkale’deki evlerinin yolunu tuttu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • aglot 2 yıl önce Şikayet Et
    batının bu özelliklerini örnek alın ama ilimini bilimini almayın. sonra laiklik elden gidiyeahhh dersiniz.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bağışlasın.Hayırlı evlat olsun inşaAllah
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlığına kavuşanlar doktora şükranlarını sunarlar. Oysaki onlar aracıdır. Gerçekte şifayı verene şükretmek gerek. Allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin.
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükür etmek varken keman çalmak, acayip insanlarımız var.
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi keman çalıyor Kimi kulağına ezan okuyor
    Cevapla
  • Diyarrbakırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    hayatıda ona göre yaşıyor kimi kim vurduya kimi ALLAH yoluna gittimderler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız