Diz ağrısı için denediği bitkisel tedavi hayatını kararttı!

Ağrı'da yaşayan evli ve 6 çocuk annesi Nalan Karakaya menisküs ağrıları için alternatif tedavi yöntemlerine başvurarak dizlerine söğüt ağacı kabuğu sardı. 55 yaşındaki Karakaya'nın sağ dizinde üçüncü derece yanık oluştu.

GİRİŞ 28.09.2021 15:01 GÜNCELLEME 28.09.2021 16:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ağrı'da yaşayan, evli ve 6 çocuk annesi Nalan Karakaya, dizindeki menisküs ağrılarını gidermek için akrabasının tavsiyesi üzerine alternatif tedavi yöntemlerini denedi. Dizlerine söğüt ağacı kabuğu saran Karakaya'nın sağ dizinde üçüncü derece yanık oluştu.

Güzellik merkezinde yaptırdığı lazer işlemi sonrası kolu ve bacağı yandıGüzellik merkezinde yaptırdığı lazer işlemi sonrası kolu ve bacağı yandı


30 DAKİKA SONRA ACISI BAŞLADI

Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde tedaviye alınan Nalan Karakaya, "Dizimde kireçlenme ve sıvı kaybı vardı. Bir akrabam, söğüt ağacının kabuğunu yakarak toz haline getirmiş ve bunu kullanmış. Bana, 'Biz kullandık, iyi geldi' diyerek toz şeklindeki ağaç kabuğunu verdi. Ben de dizime sardım ve 30 dakika sonra büyük bir acı duydum. Sargı bezini açtığımızda dizimde yanık oluşmuştu. Önce Ağrı'daki hastaneye sonra da Erzurum'a getirdiler. Doktorlar dizimde üçüncü derece yanık oluştuğunu söyledi. Bundan böyle alternatif tedavi veya birilerinin tavsiyesini kesinlikle kabul etmeyeceğim. Bir defa yandım daha da yanmayacağım inşallah" diye konuştu.



HEKİM DİYE GEÇİNEN BİRİ ÖNERMİŞ

Eşinin yanında refakatçi olarak kalan İsmail Karakaya (65) ise "'Hekim' diye geçinen birisi akrabalara, onlar da hanıma önermiş. Söğüt ağacının kabuklarını kurutup, yakarak toz haline getirmişler. Bu toz bel başta olmak üzere ağrı olan yerlere sarılarak tedavi ediliyormuş. Hanım da bunu uygulayınca dizinde yanık oluştu. Tedavi randımanlı olmadı. Biz de hastamızı Ağrı Devlet Hastanesi'ne götürdük. Erzurum'a sevk ettiler. Burada gereken tedaviye başladılar" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • xray 2 yıl önce Şikayet Et
    altarnatif tıp ehil olanın elinde olursa sıkıntı minumuma iner. problemli durum diğer tıp camiasında olmuyormu.
    Cevapla
  • selahaddin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek dokanan insan ekmek yerse zarar görur Polen alerjisi olan polene maruz kalirsa iyi olmaz ... yani herkes önune geleni kullanamaz alerji vs var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu