Hakkari'de 20 yaşındaki genç kız koronavirüse yenik düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 1 aydır koronavirüs tedavisi gören 20 yaşındaki genç kız Türkan Abo koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Hakkari'de 20 yaşındaki genç kız koronavirüse yenik düştü
Hakkari'de 20 yaşındaki genç kız koronavirüse yenik düştü
GİRİŞ 02.10.2021 12:21 GÜNCELLEME 02.10.2021 12:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakkari Yüksekova’da korona virüs hastalığına yakalanan ve yaklaşık bir aydır Van’da tedavi gören Türkan Abo (20), doktorların bütün müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Konuyla ilgili bilgi veren Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, "Akrabam olan Türkan Abo maalesef yakalandığı Covid-19 hastalığıyla 1 aydır mücadele ediyordu. Doktorların bütün müdahalelerine rağmen maalesef hayata tutunamayan Türkan, aramızdan ayrıldı. Bütün hemşehrilerimizden ricamız lütfen aşılarınızı yapın. Bu hastalıkla mücadele edeceğimiz en büyük silah, aşıdır. Herkes aşılarını lütfen ihmal etmesin” dedi. Başkan Büyüksu vefat eden Türkan Abo’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Koronavirüs sonrası akciğerlere dikkat!Koronavirüs sonrası akciğerlere dikkat!

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    " en büyük silah, aşıdır. " demiş. hayır! en büyük silah kişinin düzenli ve dengeli beslenmesidir. kansere , aids'e henüz aşı bulunamamışken koronavirüse bu kadar kısa sürede aşı bulunması ne kadar gerçekçi ?
    Cevapla
  • Mns45 2 yıl önce Şikayet Et
    Ecel ne 20 ye bakar ne 80'e. Allah rahmetiyle muamele etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir