Bakan Koca tehlike çanlarını çaldı! Özellikle bu 10 ilde bulunanlar dikkat

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Koca, 18-24 Eylül'de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.

Bakan Koca tehlike çanlarını çaldı! Özellikle bu 10 ilde bulunanlar dikkat
Bakan Koca tehlike çanlarını çaldı! Özellikle bu 10 ilde bulunanlar dikkat
GİRİŞ 02.10.2021 14:40 GÜNCELLEME 02.10.2021 15:34
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık koronavirüs vaka sayısının olduğu haritayı paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, "18-24 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde BİR HAFTALIK TOPLAM yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz." dedi.

Vaka sayıları için korkutucu açıklama! Yeni dalgalara hazır olun!Vaka sayıları için korkutucu açıklama! Yeni dalgalara hazır olun!

VAKALARIN EN ÇOK ARTTIĞI 10 İL

Koronavirüs vakalarının en çok arttığı illeri açıklayan Bakan Koca, "18-24 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Zonguldak, Kırşehir, Düzce, Bursa, Bolu, Kars, Bartın, Kütahya, Kocaeli, Bilecik. Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız. Nihai çözüm aşı! Tedbirler vazgeçilmez." açıklamasında bulundu.

AŞILAMADA 110 MİLYON DOZU AŞTIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de 110 milyon dozdan fazla aşı yapıldığını açıkladı.

YORUMLAR 25
  • İSTATİSTİK B. 2 yıl önce Şikayet Et
    Çan Müslümanlar için çalmaz. Çan çalıyorsa özellikle Küreselciler dikkat etsin. Çünkü sobelenmeleri an meselesi. Cavid-19 vakası bir girip vakası değil, radyasyon zehirlenmesi vakasıdır. Bulaşan şey virüs değil radyasyondur. Hastalık belirtileri grip değil, radyasyon zehirlenmesi belirtileridir. Hedef saptırmayın. Baz istasyonlarının ve 5G frekanslarının radyasyonunu gizlemeyin. İnsanlara Grafenoksit enjekte etmeyin. Saçma PCR'ı siz yaptırın. Grafenli maskeyi de siz takın. Hastaları öldürmeyin. Hastalara radyasyon zehirlenmesi tedavisi uygulayın. Grafenoksit aldıktan sonra kaç kişi felç olmuş, kalp krizi, beyin kanaması geçirmiş, ölmüş, yada ne olduysa istatistik bilgilerini açıklayın.
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Acilen bir hekime gözükün. Acil şifalar diliyorum
    Cevapla
  • H.o 2 yıl önce Şikayet Et
    Radyasyon zehirlemisi insandan insana gecermi merak ettim hic bu sekilde bir yorum duymadim
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastalıkta Allahtan sifada
    Cevapla
  • Abdullah Er 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı olduğuma çok pişmanım. aşı vakaları azaltmıyor. aşı yeni varyantlara sebep oluyor.
    Cevapla
  • Turgut Karaçor 2 yıl önce Şikayet Et
    Asi varyanta sebep olmuyor bulaşma ile değişim oluyor hey gidi akil
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Vaka sayısı ile toplumu tedirgin etmeyin, hasta sayısı verin yeter. Her hastalığın sayısını skor tablosu gibi paylaşıyor musunuz ki bunu paylaşıyorsunuz
    Cevapla
  • DOKTOR OKUSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    İzole edilmiş bir Covid-19 virüsü bulunamadı, böyle bir virüs yok! Laboratuvarda bilgisayar programlarıyla simülasyonu yapılmış sanal bir RNA dizilimi ve dijital resmi var. Siz neyin aşısını yaptınız? Neden insanları korkutup Grafenoksit enjekte ediyorsunuz? 5G uydularının ve baz istasyonlarının yaydığı frekansların sebep olduğu radyasyon zehirlenmesini, grip tedavisi ile mi önlemeye çalışıyorsunuz? Neden insanlara radyasyon zehirlenmesi tedavisi uygulayıp iyileştirmiyorsunuz? Grip ile radyasyon zehirlenmesinin belirtileri birbirine benzer ama gripte tat ve koku alma kaybı, mide bulantısı, kusma, ishal, saç dökülmesi ve diğer bazı belirtiler gripte olmaz radyasyon zehirlenmesinde olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi