Hem imam hem ressam! 54 tane resmi olan imam sergi açtı

Kayseri'nin Develi ilçesinde Yazıbaşı Mahallesi Cami İmam Hatibi Süleyman Yücel 4 yıldır çizdiği resimleri ilçe meydanında sergiledi. 54 resmi bulunan imam hevesinin çocukluktan geldiğini ifade etti.

Hem imam hem ressam! 54 tane resmi olan imam sergi açtı
Hem imam hem ressam! 54 tane resmi olan imam sergi açtı
GİRİŞ 06.10.2021 14:37 GÜNCELLEME 06.10.2021 16:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayseri Develi İlçe Müftülüğü tarafından Camiler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Yazıbaşı Mahallesi Cami İmam Hatibi Süleyman Yücel, ilçe meydanında yaptığı resimleri sergiledi..

1,5 asırlık bu saat 5 padişah, 12 cumhurbaşkanı ve 27 başbakanı geride bıraktı1,5 asırlık bu saat 5 padişah, 12 cumhurbaşkanı ve 27 başbakanı geride bıraktı




54 TANE RESMİ VAR

Erciyes Dağı'ndan esinlenerek genelde dağ manzaraları çizdiğini söyleyen İmam Süleyman Yücel, “47 yaşındayım, 2017 yılında resme başladım. Tabi çocukluktan gelen bir heves de vardı ama 2017 yılında bu duygu iyice bastırınca 4 yıldan beri resimle ilgileniyorum. Şu anda sergimde 54 tane resim var. Develi Cumhuriyet meydanında sergiliyorum. İstanbul’a gittiğimde oradan etkilenerek boğazdaki gemilerin resmini çizdim. Ama resimlerimde genelde dağlar var, çünkü Develi’de gözümüzü açtık ve Erciyes dağını gördük. Bu yüzdende genellikle dağ manzaraları çizdim. Gün batımını seviyorum, doğayı seviyorum ve insanları seviyorum” dedi. 54 resmin yer aldığı sergi, gün boyu ziyaretçilerini ağırlayacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    yine bu resim benziyor tv bir adam elinde supurge soba ayaklari ile sacma sey yapiyor idi ustune cikip bir de tekme atiyor idi ortaya berbat bir sey cikti bir de adam dunya da taninanmis demek ben yapsam daha iyisini yaparim o onun yaninda cok daha iyi resim
    Cevapla
  • Coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönüllere ne kadar hitap ediyor bunun haberini bekliyoruz.
    Cevapla
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    harika
    Cevapla
  • Süleyman Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ediyorum sağolun varolun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber