3 aydır yürüyemeyen 62 yaşındaki kadın şifayı Manisa'da buldu

İzmir'in Kiraz ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki 3 çocuk annesi Hatice Çakmak 3 ay önce geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yürüme yetisini kaybetmişti. Çakmak Manisa'da gerçekleştirilen operasyonla yeniden ayağa kalktı.

3 aydır yürüyemeyen 62 yaşındaki kadın şifayı Manisa'da buldu
3 aydır yürüyemeyen 62 yaşındaki kadın şifayı Manisa'da buldu
GİRİŞ 13.10.2021 16:51 GÜNCELLEME 13.10.2021 16:58

İzmir'in Kiraz ilçesine bağlı İğdeli Mahallesinde ikamet eden 3 çocuk annesi Hatice Çakmak yaklaşık 3 ay önce rahatsızlandı. Birçok doktora muayene olan Hatice Çakmak, hastalığına çare bulamadı ve tamamen yürüyemez hale geldi. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde ikamet eden kızı Tülay Kızıltepe'nin aracılığıyla geldiği Alaşehir'de özel bir hastanede muayene olan Hatice Çakmak'ın omuriliğindeki zar altında tümör tespit edildi. Yapılan tetkikler sonrası Opr. Dr. Vatan Tayfur tarafından ameliyatı gerçekleştirilen Hatice Çakmak, başarılı operasyonun ardından yeniden ayağa kalktı. Yeniden yürümenin mutluluğunu yaşayan Hatice Çakmak, “Üç ay önce hasta oldum, ayaklarım tutmadı, yürüyemiyordum, ameliyat oldum, Allah’a çok şükür iyileştim” dedi.

26 yaşındaki hastanın kalbindeki delik kalp zarından yapılan yamayla kapatıldı26 yaşındaki hastanın kalbindeki delik kalp zarından yapılan yamayla kapatıldı


TEKRAR YÜRÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK MUTLU ETTİ

Hatice Çakmak’ın kızı Tayyibe Çakmak ise birçok doktora gitmelerine rağmen sonuç alamadıklarını belirterek, Alaşehir’de gerçekleşen ameliyat sonrası annesinin tekrar yürümeye başladığını söyledi. Çakmak’ın bir diğer kızı Tülay Kızıltepe de annesinin tekrar yürüdüğünü görmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini vurguladı. 

ÇOK AZ YAPILAN BİR OPERASYON

Başarılı ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. Vatan Tayfur, Hatice Çakmak’ın bir hafta önce beyin cerrahı polikliniğine başvurduğunu ifade ederek, ameliyat sürecini şöyle anlattı: “ Hatice hanımın şikayetleri yürüyememe, destekle, bastonla yürüme, bel ve sırt ağrısı şeklindeydi.  Yaptığımız muayene sonunda omurilikte zar altına tümör ile karşılaştık. Sırt bölgesinde 10 ve 11. omurlar arasında omurilik zarı altında tümör mevcuttu. Hastamızı ameliyata aldık. Omurilik zarı altındaki tümör tamamen çıkartıldı. Hastamız operasyon sonrası sağlığına kavuştu ve yürümeye başladı. Bu ameliyat Türkiye genelinde çok az yapılabilen bir operasyon olduğu için bölgemizdeki vatandaşlarımızın da bilgilendirilmesini istedik”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu