Vicdansızlığın böylesi! Yol kenarında yeni doğmuş bebek bulundu

Kartal'da sabah saatlerinde iş yerine giden 2 inşaat işçisi yol kenarına bırakılmış bir çanta gördü. Üzerinde örtü bulunan çantayı açan işçiler içinde yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark edince hemen ekiplere haber verdi.

GİRİŞ 02.11.2021 17:32 GÜNCELLEME 02.11.2021 17:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sabahında meydana geldi. Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'nde şantiyeye gitmek üzere yolda yürüyen iki inşaat işçisi duvarın dibinde çanta gördü. Üzerinde örtü bulunan çantayı açan işçiler, çantada yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Saatler önce doğduğu belirlenen bebek ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne getirildi. Yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan kız bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşçilerin bebeği bulduğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Evlat acısına dayanamadı! Anne oğul birkaç saat arayla hayatını kaybettiEvlat acısına dayanamadı! Anne oğul birkaç saat arayla hayatını kaybetti


YENİ DOĞDUĞU BELLİYDİ, AĞLIYORDU

Bebeği yol kenarına bırakan kadını gördüğünü söyleyen Emre İsmail, "29 Ekim sabahıydı. Buradan geçiyordum ben. Kadın buraya çantayı bıraktı. İçinde bebek vardı, kanlar vardı zaten. Buraya bıraktı sonra yukarı doğru gitmeye başladı. Sarhoş bir tipi vardı zaten. Bebek çantanın içindeydi ama çok gözükmüyordu. Ben de yakınlaşınca fark ettim.  Ambulans geldi sonra. Yeni doğduğu belliydi, ağlıyordu. Götürdüler sonra" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • İzmirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Belkide durumu yoktu bakmaya Allah herkese yardım etsin hidayet versin maddi manevi kolaylık versin inşallah
    Cevapla
  • caner 2 yıl önce Şikayet Et
    bır bebek bir ınsan ve savunmasız bunun hesabı çok cetin olacak nerede ahirette
    Cevapla
  • R53 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım böyle bebekler terk edilince ah vah edenler evlilik dışı gezme tozma aynı evde yaşama vs gibi durumlarda hangi çağda yaşıyoruz gençler takılsın diyorlar.
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlığın hali ne olacak ? Bu gidişat gidişat değil.
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet alâmeti.Rabbim kıyâmetin enkazı altında kalanlardan eylemesin.
    Cevapla
  • dr. bahr 2 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir dua. kıyametin enkazı da ne olaki...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
İzmir'de peş peşe yangınlar