Fırtına yüzünden Bursa-İstanbul deniz otobüsü fena sallandı, yolcular panik yaptı

Dün akşam Bursa- İstanbul arasında sefer yapan deniz otobüsünde fırtına nedeniyle büyük panik yaşandı. Fırtınadan dolayı sağa sola yatan deniz otobüsünde çığlık atıp can yeleği giyen yolcuların durumu cep telefonuyla kaydedildi.

GİRİŞ 11.12.2021 14:15 GÜNCELLEME 11.12.2021 14:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bursa ile İstanbul arasında dün akşam sefer yapılan deniz otobüsü, fırtına nedeniyle uzun süre sallandı. Sağa sola yatan deniz otobüsündeki yaklaşık 200 yolcu, tedbir amaçlı can yeleği giydi. Panik yaşayan yolcular, çığlık atarken, bazıları fenalaştı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, bazı yolcuların koltuklara güçlükle tutunduğu ve midesi bulunanların ise tuvalet önünde kuyruk oluşturduğu görüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • yrn 2 yıl önce Şikayet Et
    hangisi bu
    Cevapla
  • tct 2 yıl önce Şikayet Et
    Bağıracağına istiğfar et, salavat getir, şehadet getir, dua et. Anırmak nedir arkadaş.
    Cevapla
  • bir bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    fırtına uyarısı vardı neden seferler iptal edilmedi
    Cevapla
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın yahu,bir kaç saat mideniz bulanıp devamlı kusacaksınız ,sonra buz gibi sulara gark olup,soğuktan yılan zehiri almış gibi donacak ve vücudu kaplayan bir sızı ile felç olacaksınız,hemen arkasından su yutmaya başlayıp saliselik korkunç kalp krizi atakları başlayacak,sonra midenizde kaldırım taşı hissi ve kafanıza balyozlarla vuruluyor hissi ile gırtlağınızın içine bir dev elini sokup içeriden sıkıyormuş hissi ile keskin ama çok uzun süren (öyleymiş gibi gelen) damarları acıdan zorlayan bir hisle boğulacak,derine battıkça basınçtan kulak zarı,müköz boşlukların acısından sarhoş olup öleceksiniz...bu kadar bağırılır mı canım.
    Cevapla
  • bir müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Korkmak insani bir duygudur. Panik yapmak da bir yere kadar anlayışla karşılanmaldır ama ortalığı velveleye vermek nedir? Bunlara anons yapılmıştır defalarca...Güvenmeyen deve ile setahat etsin.
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fırtınalı havada böyle oluyor anlamak için alim olmaya gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama