Antalya'da 60 yaşındaki adam yürüyüş yaparken köpek saldırısına uğradı

Antalya'da yaşayan 60 yaşındaki İsmail Ş. oturduğu sitede yürüyüş yaptığı esnada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çevre esnafın kurtardığı İsmail Ş. kolundan ve ayağından yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Antalya'da 60 yaşındaki adam yürüyüş yaparken köpek saldırısına uğradı
Antalya'da 60 yaşındaki adam yürüyüş yaparken köpek saldırısına uğradı
GİRİŞ 21.12.2021 15:33 GÜNCELLEME 21.12.2021 15:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay, iki gün önce öğleden sonra Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesinde meydana geldi. Bölgedeki bir sitede yaşayan İsmail Ş. (60), yürüyüş yaptığı esnada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. İsmail Ş., tüm çabasına rağmen köpeklerin saldırısını engelleyemedi. Yere düşen ve köpeklerin ısırıklarına maruz kalan İsmail Ş.’yi çevre esnafı kurtardı. Kolundan ve ayağından yaralanan İ.Ş., hastanede tedavi oldu.

Köpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Mert ölümden döndü! Yüzüne 60 dikiş atıldıKöpek saldırısına uğrayan 8 yaşındaki Mert ölümden döndü! Yüzüne 60 dikiş atıldı

YETKİLİLER ÇÖZÜM BULMALI

Mahalle sakinleri ise çok sayıda sokak köpeğinin bölgede yaşadığını ve hayvanseverler tarafından çiğ etle besleme yapıldığını belirterek, yaşanan olay karşısında üzgün olduklarını dile getirdi. Vatandaşlar, köpeklerin başka bir kişiye ya da okula giden çocuklara saldırmadan önce yetkililerin yardımcı olmasını istedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehapekaka belediyesi işini yapsın
    Cevapla
  • Ankaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter, yeter, yeter. Bir aklı başında milletvekili yok mu bu mecliste. Kanun değişikliği şart. Hergün bir insan parçalıyor bu köpekler. dışarı çıkamaz olduk.
    Cevapla
  • Nurcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diye soktalar köpekler haşarat gibi böcek gibi öldürsünler yoksa Çine satılsın lar neden barınak ne zamana kadar
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan köpeğe zarar verirse cezası var. Köpek insana zarar verirse kim ne yapıyor ? Böyle saçmalık olamaz.
    Cevapla
  • Yeşim 2 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu başıboş köpekleri öldürün.... Bu bir hadistir Araştırmanızı gidin yapın hadis kitaplarına bakın Peygamber Efendimiz sokak köpeklerinin bir araya girip çete kurarak insanları öldüreceğini canlılara zarar vereceğini bildirmiştir ama günümüz dünyasında insanlar bu tür hayvanlara Merhamet çatısı altında haddinden fazla başıboş bırakmış ve insanın canına kast etmiştir büyük bir tehlikedir Halbuki biz Allah'ın kitabını ve peygamberin sünnetine uygularsak zaten hiçbir şekilde başımıza hiçbir şey gelmez Allah'ın izniyle
    Cevapla
  • çip 2 yıl önce Şikayet Et
    Çip olayından sonra sokak köpeklerinin sayısı maalesef daha çok artacak. Zorunlu çip takılması iptal edilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı