Hastalığı yüzünden 2 yıldır hareket edemiyordu! 2 aylık sporla sağlığına kavuştu

Bağcılar'da yaşayan 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Döndü Güldür bacağındaki damar çekilmesi nedeniyle 2 yıldır hareket kısıtlılığı yaşıyordu. Güldür 2 aylık spor eğitiminin ardından iyileşerek eski günlerine döndü.

Hastalığı yüzünden 2 yıldır hareket edemiyordu! 2 aylık sporla sağlığına kavuştu
Hastalığı yüzünden 2 yıldır hareket edemiyordu! 2 aylık sporla sağlığına kavuştu
GİRİŞ 02.01.2022 16:30 GÜNCELLEME 02.01.2022 17:06

Bağcılar’da yaşayan 3 çocuk annesi Döndü Güldür (53), iki yıldır sağ bacağında damar çekilmesi rahatsızlığı yaşıyordu. Hastanede tedavi gören Güldür, doktorunun tavsiyesi üzerine iki ay önce Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’ndeki spor salonuna geldi. Spor eğitmeni Ayşe Aydın, Güldür için özel bir egzersiz planı hazırladı. İki ay süren regresyon takibi, uygun antrenman modeli ve beslenme programının uygulanması sonucunda Güldür sağlığına kavuştu.

Uzmanından sahte bal uyarısı: Hiç arı görmeden üretilen ballar varUzmanından sahte bal uyarısı: Hiç arı görmeden üretilen ballar var



MERDİVEN ÇIKAMIYORDUM 

Ayağını kımıldatamadığı ve kaldıramadığı için hareket kısıtlılığı yaşadığını söyleyen Güldür, “Büyük sıkıntılar yaşadım. Yürümekte zorlanıyordum. Beşinci katta oturuyorum ve asansör olmadığı için merdiven kullanmak zorunda kalıyordum. Merdiven çıkamadığım için evden çıkamıyordum. Ev işlerimi de yapamıyordum. Ama artık istediğim gibi dolaşıyorum. Yeniden eski günlerime kavuştum” dedi. Yaşam kalitesinin arttığını söyleyen Güldür, bütün kadınlara spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?