Mersin'de akılalmaz olay: Rüzgarda kafasına 10 kiloluk taş düşen kadın hayatını kaybetti

Mersin'in Erdemli ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir afişe bağlı yaklaşık 10 kilogramlık taş rüzgarın etkisiyle 2 katlı binanın çatısından bir kadının kafasına düşerek hayatını kaybetmesine neden oldu.

Mersin'de akılalmaz olay: Rüzgarda kafasına 10 kiloluk taş düşen kadın hayatını kaybetti
Mersin'de akılalmaz olay: Rüzgarda kafasına 10 kiloluk taş düşen kadın hayatını kaybetti
GİRİŞ 20.01.2022 17:33 GÜNCELLEME 20.01.2022 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, ilçeye bağlı Akdeniz Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir afişe bağlı yaklaşık 10 kilogramlık taş, rüzgarın etkisiyle 2 katlı binanın çatısından aşağı düştü. Bu sırada taş yoldan geçen 58 yaşındaki Nurhayat Altınkaya’nın başına çarptı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İlk müdahaleyi vatandaşlar yaparken, sağlık ekipleri ambulansla ağır yaralı kadını ilçe devlet hastanesine kaldırdı. Yaralı kadın hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

1,5 yıl önce bisikletle Fransa'dan yola çıkan çift Türk misafirperverliğine hayran kaldı1,5 yıl önce bisikletle Fransa'dan yola çıkan çift Türk misafirperverliğine hayran kaldı

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Savcı ve olay yeri ekipleri inceleme yaparken, ölüme sebebiyet veren taş ile bir ucu elektrik direğine bağlı pankart çözülerek polis tarafından emanete alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • La Tahzen 2 yıl önce Şikayet Et
    afişin ucuna bağlananın suçu cezalandırılsın diyen arkadaşlar , 10 kiloluk taşı kaldırıp havada yüzdürüp kadının başına çarptıran kadere neden inanmıyorsunuz, Ölüm Hak nasıl geleceği belli değil hazırlanın
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    afişi hazırlayan ve oraya asanlar ölüme sebebiyet verdikleri için ibretlik ceza almalı
    Cevapla
  • Cengiz Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Malesef insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Şiddetli çok ağır cezalandırılmalı. Başka türlü akıllanmaz bu insanlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...