9 kişiyi gasp edip görüntüleri Tiktok'ta paylaşan Pakistanlı gaspçılar yakalandı

Bayrampaşa'da 9 Pakistanlıyı silah zoruyla ellerini bağlayarak gasp eden ve bu görüntüleri sosyal medya hesabı Tiktok üzerinden yayınladığı belirlenen Pakistanlı 6 şüpheliden 2'si yakalanarak çıkarıldığı adliyede tutuklandı.

9 kişiyi gasp edip görüntüleri Tiktok'ta paylaşan Pakistanlı gaspçılar yakalandı
9 kişiyi gasp edip görüntüleri Tiktok'ta paylaşan Pakistanlı gaspçılar yakalandı
GİRİŞ 19.01.2022 16:54 GÜNCELLEME 19.01.2022 16:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bayrampaşa Asayiş Büro Amirliği'ne giden 9 Pakistanlı Orta Mahalle Bal Sokak'taki evlerinde gasp edildikleri iddiasıyla 17 Ocak günü şikayette bulundu. Şikayetçiler, 4 Ocak'ta saat 22.30 sıralarında 6 Pakistanlının ikametlerine gelerek ellerini bağladıklarını, daha sonra silah zoruyla kendilerine ait 9 cep telefonu ve yaklaşık 6 bin TL paralarını ve sırt çantalarının gasbedildiğini ve elleri bağlı haldeki görüntülerinin de Tiktok sosyal medya platformundaki hesaplardan paylaşıldığını anlattılar.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olayın geçtiği adres ve çevresinde olay gününe ait güvenlik kamera ve şüphelilerin sosyal medya hesaplarında yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin Bağcılar, Demirkapı Mahallesi 1722. Sokak'ta yaşadıkları anlaşıldı. Nöbetçi savcılığın bilgisi dahilinde adreste yapılan aramada, Pakistan uyruklu şüphelilerden Ö.S. ve F.K yakalandı. Söz konusu ikamette yapılan aramalarda şüphelilerin olayda kullandıkları bir kuru sıkı tabanca, bir bıçak ve şikayetçilere ait oldukları tespit edilen bir telefon ile sırt çantaları ve kıyafetler ele geçirildi. Yakalanan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. İki şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Diğer 4 şüpheli ise halen aranıyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizleri nasıl biliyorsa öyle yapsın. Ülkeyi mahvettiniz. Neden hala bu ülkeye ısrarla yabancıları dolduruyorsunuz ? Yetmedi mi ? Sonra da çıkıp tıpkı Avrupalıların yaptığı gibi IRKÇILIK kelimesini bir silah olarak kullanıyorsunuz. Bu ülke bir TÜRK ulus devletidir. Mülteci kampı değil. Zerre hakkım varsa haram olsun. Avustralya sınırlarına bu ülkeyi eviniz yapamayacakınız diye bir sürü dilde yazılar asıyor, kara sınırları olmamasına rağmen sınır güvenliğini en üst seviyeye çıkartıyor. Biz ? Sınırdan sallana sallana geçiyorlar resmen. Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Attila 2 yıl önce Şikayet Et
    Tiplere bak ya. Bu tiplerle neden yaşayalım? Yarın bir gün bizi, karımızı, çocuğumuzu kaçırıp rehin almayacakları, işkence etmeyecekleri kesin mi? Bu hükümet devam ederse bunların gideceği yok hatta üstüne sayıları daha da katlanacak. Sonunda eğitimli Türkler ülkeden kaçacak. Baş başa kalacaksınız şunlarla.
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidiyorlar zaten yoksa gitmiyorlar mı sanıyorsun ? Son yıllarda özellikle ne kadar doktor ve mühendis tabiri caizse kaçmış bi araştır istersen. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. İstemiyoruz dedikçe çoğalıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor