Uyurken dehşeti yaşadı! Kardeşi yüzüne yanıcı madde döktü

Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşanan olayda 3 çocuk babası Ahmet Sarılar uyurken kız kardeşinin üzerine yanıcı madde döktüğünü ve tanınmaz hale geldiğini iddia etti. Sarılar ayrıca kardeşinin 'oh ne iyi yaptım seni yaktım' dediğini söyledi.

Uyurken dehşeti yaşadı! Kardeşi yüzüne yanıcı madde döktü
Uyurken dehşeti yaşadı! Kardeşi yüzüne yanıcı madde döktü
GİRİŞ 26.01.2022 17:45 GÜNCELLEME 26.01.2022 17:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, 18 Ocak Salı Günü Hendek ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi'nde bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk babası Ahmet Sarılar uyuduğu sırada üzerine yanıcı madde döküldü. Can havliyle uykusundan uyanan Sarılar, ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Hemen yüzünü ve ellerini soğuk suyun altına tutan Sarılar, sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılan Sarılar'ın, eli ve yüzünde ciddi derece yanıklar oluştu. Hastanedeki tedavisinin ardından jandarma merkezinde ifade veren Sarılar, olayı gerçekleştiren kişinin kız kardeşi S.S. olduğunu iddia etti.

Bebeğine zarar gelir diye aşı olmadı, 19 yaşında koronavirüse yenik düştüBebeğine zarar gelir diye aşı olmadı, 19 yaşında koronavirüse yenik düştü

   

'OH NE İYİ YAPTIM, SENİ YAKTIM'

Yaşadığı korku dolu anı anlatan Ahmet Sarılar, "Dinlenmek için uzandım ve o esnada uyuya kalmışım. Uykumdan yanarak, can havli ile fırladım. O esnada başım ve sağ elimin avcunda yanmalar oluştu. Kız kardeşimin bana karşı, 'Oh ne iyi yaptım, seni yaktım' sözlerini duydum. Ama ben tabii ki canımı kurtarmanın derdinde olduğum için yanan yerlerimi soğuk suyun altına tuttum. O sırada annemin, kız kardeşime sert bir şekilde;  'Sen bu aklı kimden aldın da, böyle bir şey yaptın' söylediğini de duydum. Olay sonrasında ambulans ile Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldım, orada müdahale yapıldı. Oradaki işlemlerin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, daha sonrasında ise Derince’ye sevk edildim" dedi. 


   
DAHA ÖNCESİNDE TARTIŞIYORDUK 

Kız kardeşi ile uzun yıllardır tartıştığını ileri süren Sarılar, "Kız kardeşim bizi istemiyordu, daha öncesinde de jandarmaya şikayette bulundu. Evde kafasına göre, canı istediği gibi yaşamak istiyordu. Bununla ilgili zaten daha öncesinde de tartışmalarımız vardı. Derince’den çıktığımızda eve gittiğimde jandarmanın ifade alacağı söylenildi. Şuan kız kardeşim serbest bırakıldı" diye konuştu. 
   
BENİ BU HALE GETİREN KİŞİ DIŞARDA RAHATÇA GEZİYOR

Kız kardeşinin serbest kalmasından rahatsız olduğunu ifade eden Sarılar, şu ifadeleri kullandı: "Ben 3 evlat evlat babasıyım, benim sorumluluklarım var. Ben ölebilirdim de, 3 tane çocuğuma ne olacaktı? Kim bakacaktı? Soruyorum; hak mıdır, adalet midir bu? Hak ve adaleti biz nasıl arayacağız? Kardeşim canıma tamamen kast etmiş, adaletin bir an önce yapması gereken neyse onu yapmasını talep ediyorum. Yüzüm ve elimin bu hale gelmesi benim çalışma hayatımı da engelledi. Ben bu zor durumu yaşarken, beni bu hale getiren kişinin dışarıda rahat bir şekilde hareket ediyor olması beni gerçekten rahatsız ediyor. Bir an önce devlet yetkililerinin gereken adli işlemleri hızlandırıp yapmasını talep ediyorum" 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkeğe şiddete hayır! Bunu bir erkek kadına yapsaydı ülke ayağa kalkardı ancak bir kadın bir erkeğe yapınca kimsenin sesi çıkmıyor, çünkü erkeğin hiç bir değeri yok. Bu gidişle yakında Erkekleri Koruma Dernekleri ortaya çıkacak...
    Cevapla
  • NURULLAH BAYINDIR 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim kadarı ile var. Hayırlısı bakalım
    Cevapla
  • Nihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah ADALET??? Nerdesin? Şu sıralar herkesten duyduğumuz, gördüğümüz adalet sisteminin çalışmadığıdır.Adamlar dokuz tane silahla yakalanıyor tutuksuz yargılanıyor. Cezaevleri doldu heralde ne yaparsan yap tutuklanmıyorsun. Bu da suç işleyenlerin cesaretlerini arttırıyor, mazlumun da adalete inancını baltalıyor. Adalet Bakanlığı duy bunu Bölge İdare Mahkemelerinde dosyalar niçin incelemeden bekletiliyor, sonuçlandırılmıyor???
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 2 yıl önce Şikayet Et
    Bı işlerde bir yanlışlık var caba hakimleri mi hapse atsak ?
    Cevapla
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bari seni öldüremedigi için ceza verseydi hakim efendi
    Cevapla
  • Fhg 2 yıl önce Şikayet Et
    Günah değil mi kardeş oda bir can bir husumetin bir düşmanlığın mı var bu ne kindir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
IMF'den Türkiye açıklaması