İl Sağlık Müdürlüğü’nden Ece Erken'e ambulans cevabı: 7 dakika 43 saniyede ulaştı

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından Erken'in sosyal medyadan yaptığı ambulans paylaşımıyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden Ece Erken'e ambulans cevabı: 7 dakika 43 saniyede ulaştı
İl Sağlık Müdürlüğü’nden Ece Erken'e ambulans cevabı: 7 dakika 43 saniyede ulaştı
GİRİŞ 29.01.2022 17:39 GÜNCELLEME 29.01.2022 17:39
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

BJK'nin eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü olay sonrası ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ambulansın 40 dakika sonra geldiğini, kocasının kan kaybından hayatını kaybettiğini iddia etmişti. Erken paylaşımında, "Balıkçıya en yakın hastanenin arabayla mesafesi sadece 5 dakika. Saat 00.20'de trafik de yok ve ambulans 40 dakikada geliyor! Ve kocam kan kaybından ölüyor. Önce katillerin yakalanmasını, sonra da bu ambulansın gecikmesin sebebini öğrenmek istiyorum. Bulana kadar da peşini bırakmayacağım" diyerek tepki göstermişti.

Silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti!Silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize'de toprağa verildiŞafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize'de toprağa verildi

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: KONU TİTİZLİKLE İNCELENMİŞTİR

Ece Erken'in paylaşımının ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Mahmutyazıcıoğlu'nun silahla öldürülmesinin ardından sosyal medyada gerçeği yansıtmayan ifadelerin kullanıldığına dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi: "112 Komuta Kontrol merkezi kayıtlarından elde ettiğimiz bilgilere göre, saat 00.39'da 'İki kişi vuruldu' açıklamalı ihbar personelimiz tarafından alınmıştır. Saat 00.41'de adrese yakın iki ayrı merkezimizden ekiplerimiz yönlendirilmiştir. Ateşli silahla yaralanmış kişilerden ağır olan yaralıya olay yerine saat 00.47'de ilk varan ambulansımız tarafından acil müdahalesi yapılmış olup, saat 00.56'da olay yerinden ayrılmış ve saat 01.00'da hastaneye yolda tedavisi yapılarak (kalp masajı yapılarak) ulaştırılmıştır."

AMBULANS 7 DAKİKA 43 SANİYEDE OLAY YERİNE ULAŞTI

Mahmutyazıcıoğlu'na 01.42'ye kadar hastanede müdahale yapıldığının belirtildiği yazılı açıklamada, "01.42'ye kadar müdahale yapılmış ve sonrasında ölüm kararı verilmiştir. İlk çağrı gelişi olan saat 00.39'dan sonra, ambulansımız olay yerine 7 dakika 43 saniyede ulaşmış olup, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra, olay yerinden sağlık kuruluşuna 4 dakika 23 saniyede ulaştırılmıştır" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 35
  • Halk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Nasıl Şey acılı halinizle bile devlete saldırıyorsunuz , Hainliği bırakın artık Acil durumdan bile karalamaya çalışmak
    Cevapla
  • ses 2 yıl önce Şikayet Et
    Asla bu işler düzelmez. müsübetlerde bitmez.zalimi kimse sevmez elbette. Lakin.Birde Yüce Allahın Buyurduğı gibi.tevbe etmeyenden daha zalim kim olabilrki.insan sonunu kendi hazırlar.H.z peygamerde buyurduğı gibi. cehennem ehlinin çoğu. tevbe etmekte geç kalanlardır buyurmuş.lafla peynir gemisi yürümeyeceği gibi. dil ilede sadece ben müslümanım demek kafi gelmiyor.kalp ile tasdik demek. emir ile yasaklara uymaktır. bu yoksa. o söz dilde kalır.özde değil lafta kalır.vad ettiği güne kadar müsade eder.ansızın onu yakalarız buyurur.Rabbim bizi özü sözü bir olan müslümanalrdan eylesin.
    Cevapla
  • yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    sahebelerden bri gurup atla gider iken sahebeden biri attan düşüp başını yaraladı.kan durmuyor.birisi dedi şuraya cevir birisi dedi.şöyle yapalım. birisi geldi. kafasını suyla yıkamaya çalıştı kan dahada. akmaya. sahabede vefat etti. konu H:z Peygambere iletildi.sahabeye soru ne yaptınız. onlarda olan biteni. anlattı.H.z peygamber hem üzülüp hemide kızıp buyrduki. onu öldüreni allahta onu öldürsün.sebebler çok önemlidir.bilmeden yapılan işler. biliyormuş gibi.v.silim o yüzden önemlidir. yoksa lainin. talebesi olur çıkarsın.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ece Erken'le ilgili söylenecek çok şey varda neyse
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Iman zayifligi böyle birsey halbuki inanan biri olsaydi bilirdi ecel gelmis hersey bahane 5 saniyede gelse yine ölecekti o adam
    Cevapla
  • Mustafa Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Haci sen gene de büyük söyleme istersen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı