Oyuncu Ayşecan Tatari kızını muayene götürdüğü doktorun mesajıyla şok oldu

Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldığı Duygu karakteriyle kitlelerce tanınan Ayşecan Tatari sosyal medya hesabından 1,5 yaşındaki kızını muayeneye götürdüğü doktorun mesajını paylaşarak tepkisini gösterdi.

Oyuncu Ayşecan Tatari kızını muayene götürdüğü doktorun mesajıyla şok oldu
Oyuncu Ayşecan Tatari kızını muayene götürdüğü doktorun mesajıyla şok oldu
GİRİŞ 17.02.2022 10:03 GÜNCELLEME 17.02.2022 10:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Oyuncu Ayşecan Tatari 1,5 yaşındaki kızı Müjgan'ı gök doktoruna muayeneye götürmüştü. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda gittiği doktorun küçük kızının hasta gizliliğini ihlal ettiğini gösteren bir mesaj yayınladı. 

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür kızıyla aynı dizide rol aldı! 5 milyon izlendiÜnlü oyuncu Mehmet Günsür kızıyla aynı dizide rol aldı! 5 milyon izlendi

YANLIŞLIKLA TATARİ'YE ATTI

Küçük kızını göz tedavisi için bir hastaneye götüren Ayşecan Tatari Instagram'dan gelen mesajla adeta şoke oldu. Kızını muayene eden doktor, Ayşecan Tatari'nin kızıyla ilgili 'Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Aşırı sinir oldum' ifadesini içeren mesajı yanlışlıkla Ayşecan Tatari'ye gönderdi.

1,5 YAŞINDAKİ KIZIM KORKTU

Bu mesajı Instagram hesabından ifşa eden oyuncu, "Size de iyi akşamlar aslı hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan'ın göz ölçümünü yaptı. 1,5 yaşındaki kızım, daha önce hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. Sonra da o günkü 'hasta'sıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıklar. Nasıl?" ifadelerini kullandı.

HASTANE ARADI

Açıklamalarına devam eden Tatari, "Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta gizliliği aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?" dedi. Öte yandan Ayşecan Tatari, paylaşımından hemen hastane yetkililerinin kendisiyle iletişime geçtiğini belirtti ve sürecin onlar tarafından da takip edildiğini bildirdi.

YORUMLAR 5
  • Müslüman - Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya hastalığı , eğitimli eğitimsiz herkesi rezil ediyor!!! Aslında birde iyi yanı var, insanların gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor !
    Cevapla
  • Mustaahoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende 1,5 yaşındayken bir mesaj yüzünden 3 ay mama yiyemedim, altıma yaptım, kısaca çok korktum. Aman 1,5 yaşındaki çocukları mesajlardan uzak tutalım.
    Cevapla
  • ARZU 2 yıl önce Şikayet Et
    tüh ne çirkin dedikodu,bu nasıl bir şımarıklık,hasta değil hepsi kraliyet üyesi kaprisiyle gidiyorlar sağlık kuruluşların
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaydan bu yorumu nasıl çıkardın? Hasetlik ve kıskançlıkla yapılmış ön yargılı yorumunu kınıyorum. Olay anında orada mıydın? Velevki durum senin dediğin gibi oldu o zaman doktorun bu şekilde mesaj atması normal mi oluyor? Hem seni hem de gıybetçi doktoru şiddetle kınıyorum.
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet, bu olayın iki yönüne bakmak gerek. 1. hasta gizliliği hakkının ihlali 2. Hastane çalışanlarının (dr, hemşire, hasta bakıcı vs.) egoları. Gelde şimdi sağlık çalışanına şiddete karşı dur de. Adamlar kimse hastalanmasın, kimse hastaneye gelmesin ama bizim maaşlarımız artarak her ay yatsın diyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!