Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'dan İbo Show'da yeni dizi itirafı

Uzun yıllar yayınlanan ve fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz İbrahim Tatlıses'in programı İbo Show'a konuk oldu. Şaşmaz senaryosunu kendisinin yazdığı yeni dizisinin müjdesini verdi.

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'dan İbo Show'da yeni dizi itirafı
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'dan İbo Show'da yeni dizi itirafı
GİRİŞ 14.02.2022 17:58 GÜNCELLEME 14.02.2022 17:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar rolüyle milyonlar tarafından tanınan ve dizinin bitmesinin üzerinden yıllar geçmesinde rağmen hala etkisini sürdüren Necati Şaşmaz uzun zaman sonra ilk kez ekranlarda yer aldı. İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı İbo Show'a katılan Şaşmaz kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz uzun sürenin ardından ekranlara geri dönüyor…Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz uzun sürenin ardından ekranlara geri dönüyor…

YENİ DİZİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İbo Show'a katılan konuklar arasında yer alan Necati Şaşmaz yeni dizi projesinden bahsederek "Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum" şeklinde konuştu.

Necati Şaşmaz İbo Show

TATLISES İLE DÜETİ ÇOK KONUŞULDU

Eğlenceli anların yaşandığı programda Şaşmaz farklı bir yönüyle izleyiciyle buluştu. Şaşmaz Tatlıses'le "Dağlar dağımdır benim" türküsünde düet yaptı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • İlginç 2 yıl önce Şikayet Et
    Merakla bekliyoruz. Şu an eleştirilse de, o güne dek yapılmamış bir ilki yapmış, söylenmemiş sözleri söyleyen, devletin farklı yüzünü, uluslararası ilişkileri ortaya doken bir filmdi. Alanında tekti. Bu gün de yeni bir film olacaksa, kurtlar vadisi devamı degil, güncel, yapılmamış, ilginç bir tür olacaktır. Gormek için sabırsızlanıyorum.
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    eski zaman yarisma konser sanatci bakar dinler idik simdi ise 18 yasinda film cevirme hazir gibi ciplak kadin dolu sanki sarki søyleme degil 18 film icin gelmis gibi onlar icin normal olabilir de biz ailecek bakar iken utaniyoruz onun icin acmiyorum
    Cevapla
  • Ayyıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş vurdulu kırdılı mafya filmleri değilde millete örnek olacak diziler yapın..adam öldürmeyi değil sevgiyi şefkati insanlığı merhameti öğretin..temizliği öğretin, okumayı öğrenmeyi, araştırmayı öğretin saygıyı sevgiyi öğretin odun olmayı kalas olmayı değil..
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun devamı olmayacaksa o dizi tutmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat