30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! WhatsApp ve Telegram için güzel ve anlamlı sözler

Yurt genelinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanıyor. Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlandığı gün olarak tarihe geçen 30 Ağustos, 1924 yılından bu yana ülke genelinde kutlanmaktadır. Bu vesileyle bireyler, yakınlarına ve sevdiklerine Zafer Bayramı mesajları gönderiyor. İşte, WhatsApp ve Telegram uygulamalarında kullanabileceğiniz birbirinden güzel, anlamlı; kısa ve uzun, fotoğraflı ve resimli sözler!

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! WhatsApp ve Telegram için güzel ve anlamlı sözler
30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! WhatsApp ve Telegram için güzel ve anlamlı sözler
GİRİŞ 30.08.2022 20:48 GÜNCELLEME 30.08.2022 20:48

Türkiye Cumhuriyeti'nin düşman işgalinden kurtuluşu olarak da bilinen 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde son hazırlıklar tamamlandı. 81 vilayette Valilikler tarafından planlamalar yapılırken, Belediyeler de etkinliklere odaklanmış durumda. Başkent Ankara'da ve diğer şehirlerde yapılacak gösteriler, geçit törenleri ve kortej öncesinde nefesler tutuldu. Diğer taraftan vatandaşlar, Zafer Bayramı esnasında birbirlerine WhatsApp ve Telegram gibi uygulamalar üzerinden sözlü ve fotoğraflı mesajlar yolluyor. Bu mesajlar bazen tebrik niteliğindeyken bazen tarihteki kişilerin sözlerine atıfta bulunmaktadır. İşte, 30 Ağustos Zafer Bayramı boyunca kullanabileceğiniz güzel, anlamlı; uzun ve kısa mesajlardan birkaçı!

30 Ağustos'ta toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, Marmaray; EGO ve ESHOT tarifeleri nasıl olacak?30 Ağustos'ta toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, Marmaray; EGO ve ESHOT tarifeleri nasıl olacak?

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI!

Vatanımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılında tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım.

Yokluk içinde vatan toprağını savunup, gerektiği yerde canını vermekten bir an olsun tereddüt etmeyen bir milletin torunlarıyız. Rabbim sen vatan uğruna şehit düşmüş dedelerimizi, nenelerimizi Resulüne (s.a.v.) komşu eyle inşaAllah. Amin.

Kağnılarla cepheye mermi taşıyan Nene Hatun'un, yüzlerce kiloluk mermiyi sırtıyla taşıyan Seyit Onbaşı'nın; Nusret Gemisi'nin ve on binlerce askerin, Dumlupınar'da Yunan'a vatanı dar eden erin, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün eseridir Türkiye. Rabbim hepsinden razı olsun.

Anadolu'nun, Karadeniz'in, Doğu'nun ve Güneydoğu'nun; Akdeniz'in, Marmara'nın ve Ege'nin zaferidir 30 Ağustos. Bir milletin topyekun direnişidir. 

Düşman devletlerin tahakkümüne boyun eğmeyip bağımsızlığımız için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

İzmir'i, Aydın'ı; Eskişehir'i ve Kütahya'yı yakıp yıkan Yunan orduları, 30 Ağustos'ta Türk'ün gücüne bir kez daha şahit oldu. Batı Anadolu hayaliyle İzmir'e çıkan Yunan'ın sonu yine İzmir'de oldu. Rabbim düşmana bir daha bu fırsatı vermesin inşaAllah.

30 Ağustos kutlaması

Asırlardır devlet olmak için çabalamış bir milletin tüm dünyaya verdiği mesajdır 30 Ağustos. Çanakkale Savaşı'ndaki duruşun Dumlupınar'daki yansımasıdır. Dünya Harbinde kardeşini şehit veren çocuğun Kütahya'daki bağımsızlık inancıdır. 

Bağımsızlıkla şereflenmiş her milletin bir kurtuluş savaşı vardır. Fakat bu savaş ya bir devlete, ya da bir gruba karşı yapılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin ise Dünya'ya verdiği mücadelenin yansımasıdır 30 Ağustos.

Zafer Bayramı korteji

Ülkece birlik ve beraberlik içerisinde, karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde geçireceğimiz bir 30 Ağustos olmasını diliyorum. Zafer, inananlarındır.

Düşmanı yurttan atan tüm atalarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

30 Ağustos kamu ve özel bankalar açık mı? Zafer Bayramı'nda Salı günü bankalar çalışıyor mu?30 Ağustos kamu ve özel bankalar açık mı? Zafer Bayramı'nda Salı günü bankalar çalışıyor mu?

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!