Şehit Kaymakam Muhammet F. Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk’ten duygulandıran paylaşım

Şehit Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk’ün sosyal medya hesabından şehadetinin 6. yıl dönümünde duygulandıran bir mesaj paylaştı.

Şehit Kaymakam Muhammet F. Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk’ten duygulandıran paylaşım
Şehit Kaymakam Muhammet F. Safitürk’ün eşi Ayşegül Safitürk’ten duygulandıran paylaşım
GİRİŞ 11.11.2022 09:42 GÜNCELLEME 11.11.2022 09:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

2015 yılında Mardin’in Derik ilçesine Kaymakam olarak atanan ve teröristler tarafından makamına yerleştirilen el yapımı patlayıcının 10 Kasım 2016'da patlatılması sonucu şehit olan Muhammet Fatih Safitürk için duyulan acı aradan geçen yıllara rağmen hiç dinmedi.

Muhammet Fatih Safitürk’ü şehadetinin 6. yıl dönümünde anan eşi Ayşegül Safitürk’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı.

Ayşegül Safitürk twitter paylaşımında "Babanın kalemleri oğlum. Epeyce de kitapları var sana rehber olacak. Başını hep dik tut. Ve unutma, Kalemler kazanacak! 6 yıl…" ifadelerini kullandı.

Muhammet Fatih Safitürk kimdir ve nerelidir? Şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk biyografisiŞehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk biyografisi

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk Hakk'a yürüdüŞehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk Hakk'a yürüdü

İYİ Partili Vekil 'Kim bu sarıklı arkadaş' dedikten sonra 'geri vites' yaptıİYİ Partili Vekil 'Kim bu sarıklı arkadaş' dedikten sonra 'geri vites' yaptı

FATİH SAFITÜRK'ÜN ANNESİ FATMA SAFİTÜRK: 6 SENE GEÇTİ AMA ACISI DÜN GİBİ TAZE

Fatih Safitürk'ün annesi Fatma Safitürk, "6 sene geçti ama benim ağlamadığım bir gün bile olmadı” dedi.

Muhammet Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, 13 Eylül günü cami çıkışı sonrasında evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Oğlunu kaybetmenin acısını boğazı düğümlenerek anlatan şehit kaymakam annesi, kocasını kaybetmenin de üzüntüsünü yaşıyor.

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Safitürk, "Çocuğumuz bizi çok yaktı. Hakkını aramadılar ama biz de Mevla’mın mahkemesine bıraktık. Çok üzüntülüyüz ve daha o üzüntümüz bitmeden bir yenisi daha eklendi. 6 sene geçti ama benim ağlamadığım bir gün bile olmadı. Ama tabi eşim de onun üzerine geldi. Onu da hiç beklemiyorduk, aniden oldu, üzüntülüyüz. Allah razı olsun devletimiz takip ediyor, memnun oluyoruz" dedi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ne denilebilir ki başka
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin rabbim cennetlik kulu etsin amin inşallah , rabbim ailesine sabır versin ,kanı yerde kalmayacak inşallah
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    ŞU acıyı sırf ülkesine hizmet ediyor diye çektiren pkk ve hdp ile gizli aşikar her kimin desteği ve ortaklığı varsa ahirette sizi Allahtan kim kurtaracak.
    Cevapla
  • muhasebecii 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin,oğlunu da kendisi gibi hayırlı bir insan etsin inşallah
    Cevapla
  • Ömer Hüseyinoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım(c.c) gani gani rahmet eylesin şehit kaymakamımıza, ebedi alemde Efendimize(s.a.v) komşu eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!