Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ın mutlu günü

Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan'ın oğlu Muhammet Emin Birkan ve Emine İnci'nün düğünü yargı, siyaset, iş dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdi.

Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ın mutlu günü
Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ın mutlu günü
GİRİŞ 02.01.2023 11:46 GÜNCELLEME 02.01.2023 11:46

Merinos’ta gerçekleşen düğüne yargı, siyaset ve iş dünyasından iki bini aşkın davetli katıldı. Zekeriya Birkan’ı ve ailesini mutlu gününde sevenleri, dostları ve siyaset camia yalnız bırakmadı.

DÜĞÜNE BİRÇOK ÖNEMLİ İSİM KATILIM SAĞLADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, milletvekilleri, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iş, sanat, yargı ve siyaset camiasının önemli isimleri de bu mutlu ana ortak oldular. 

NİKAHI BURSA B.B. BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ KIYDI

Çiftin nikahını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı.

Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, "Adalet Bakan Yardımcımız Zekeriya Birkan’ın biricik oğlu Muhammed Emin Birkan’ın ve Emine İnci Şentürk kızımızın nikah akitlerini gerçekleştirdik. Evlatlarımıza mutluluklar diliyorum. Rabb’im onlara iki cihan saadeti nasip eylesin” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEGRAFI

Düğüne katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genç çifte tebrik içeren telgraf iletti. Katılımcıların fotoğraf çekimi, teşekkürü ile düğün sona erdi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
36 bin sağlık personeli alınacak!