Şarkıcı Irmak Arıcı Elbistan'da gönüllere dokundu!

Depremin vurduğu Elbistan'a giden Yapımcı menajer Murat Işılak ve şarkıcı Irmak Arıcı yardım dağıttılar. Çadır ziyaretleri yapan Arıcı'yı gören çocuklar evince boğuldu

Şarkıcı Irmak Arıcı Elbistan'da gönüllere dokundu!
Şarkıcı Irmak Arıcı Elbistan'da gönüllere dokundu!
GİRİŞ 24.02.2023 10:42 GÜNCELLEME 24.02.2023 10:54

Elbistan’da meydana gelen ve 10 ili etkileyerek tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından sanat dünyası bir oldu.  Her yerden depremzedeler için yardımlar gönderilirken, yapımcı menajer Murat Işılak ve şarkıcı Irmak Arıcı da depremden en çok zarar gören şehirlerden birisi olan Elbistan’a gitti, yardım dağıttılar.

İlk olarak afet koordine merkezinde, Elbistan ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile bir araya geldik.

Ardından Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile sohbet ettik diyen menajer Işılak Herkes herkesle tek tek ilgilenip sahada koşturuyor. Devlet millet el ele olmuş hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi. 

ÇOCUKLAR IRMAK ARICI'YI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDU!

Irmak Arıcı çocuklara oyuncak ve Gıda ihtiyacı dağıttı. Elbistanlı gençler Erva ile Gözde, çadırların arasında Irmak Arıcı'yı gördüklerinde sevince boğuldu. Aileleri, Arıcı'yı çadıra davet edince duygusal anlar yaşandı...

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!