İftar menüleri 2023: 4. Gün iftar menüsü

Sizler için hazırladığımız Ramazan ayı iftar menüsünde bugün; sarımsaklı un çorbası, mantar sote, fırın makarna ve mozaik pasta var.

İftar menüleri 2023: 4. Gün iftar menüsü
İftar menüleri 2023: 4. Gün iftar menüsü
GİRİŞ 26.03.2023 18:59 GÜNCELLEME 29.03.2023 12:49

Ramazan ayının dördüncü gününde, iftar sofralarınıza fikir verme amaçlı çıktığımız bu yolda yeni menümüzle karşınızdayız. 

Dördüncü gün iftar menümüzde, yine sizleri yormayacak pratik bir çorba tarifiyle başlıyoruz. Sebze severlerin ve et yemeye ara vermek isteyenlerin de gönlünü alacağımız bir ana yemek ve yancısı ile devam ediyor, her zaman olduğu gibi bir tatlı ile iftar menümüzü sonlandırıyoruz.

İşte sizler için hazırladığımız Ramazan ayının dördüncü gün iftar menüsü...

4.GÜN İFTAR MENÜSÜ

  • Sarımsaklı un çorbası,
  • Mantar sote,
  • Fırın makarna,
  • Mozaik pasta

SARIMSAKLI UN ÇORBASI

Sarımsaklı un çorbası tarifi

Sarımsaklı un çorbası, kıvamı ve lezzetiyle kelle paça çorbasından rol çalacak ve iftar sofrasında içinizi ısıtarak hafif bir başlangıç yapmanıza yardımcı olacaktır. 

Yalancı kelle paça: Sarımsaklı un çorbası tarifi

MANTAR SOTE

Mantar sote tarifi

Her gün her günde et olmaz dedik ama eti aratmayacak en lezzetli alternatifle geldik! Mantar ve sebzelerin muhteşem uyumu ile hem pratik hem de oldukça doyurucu bir tarif.

Lezzet şöleni: Mantar sote tarifi

FIRIN MAKARNA

Fırın makarna tarifi

Mantar sotenin yanına üzeri nar gibi kızarmış, beşamel sosuyla bütünleşmiş bir fırın makarna tarifi seçtik. Lezzetiyle bir makarnadan daha çok böreği andıran, tek başına bir baş yapıt.

İftar sofrasında yer açın: Fırın makarna tarifi

MOZAİK PASTA

Mozaik pasta tarifi

İftar menüsünü tatlı olmadan bitirmeyelim ama çokta vaktinizi almayalım dedik! En fazla yarım saatinizi alacak ve iftara kadar servise hazır hale gelecek olan mozaik pasta tarifi ile iftar menümüzü sonlandırıyoruz.

Daha kolayı yok: Mozaik pasta tarifi

Şimdiden afiyet olsun!

 

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor