Gözleriniz sizi aldatmadan papağını bulun! Zeka testi için sadece 13 saniyeniz var

Meyvelerin arasında bir papağan bulunuyor. Bir papağanı bulmanız gereken zeka testinde odaklanmaya ve dikkatinizin dağılmamasına dikkat etmelisiniz. Zeka testi için verilen süre 13 saniyedir. Belirlenen sürede IQ testini çözmeli ve gizli olan papağanı bulmalısınız.

Gözleriniz sizi aldatmadan papağını bulun! Zeka testi için sadece 13 saniyeniz var
Gözleriniz sizi aldatmadan papağını bulun! Zeka testi için sadece 13 saniyeniz var
GİRİŞ 14.07.2023 09:26 GÜNCELLEME 14.07.2023 09:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Keskin bakışlardan kaçmayan zeka testinde kendinizi sınamaya hazırlanın. Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi görselinde gizli bir papağan bulunmaktadır. Zeka testleri ile beynin alıştığı sistemden uzaklaşarak çalışma sistemi değişir. Monotonluktan kurtularak gizli nesneyi bulmanız gereken zeka testinde keyifli anlar geçirmeye hazırlanın. Hazırsanız 13 saniyelik süreniz başladı!

GÖZLERİNİZ SİZİ ALDATMADAN PAPAĞANI BUL

Zeka testleri türlerinden olan optik illüzyon ile beynin aranan görüntüyü fark etmemesi için çeşitli yollar kullanılır. Aranan cevap ne kadar gözünüzün önünde olsa da renk, desen ve şekil oyunlarıyla algılamanız zorlaştırılır. Bu zeka testinde de sizden meyvelerin arasında gizli olan papağanı bulmanız istenmektedir.

13 SANİYENİZ VAR

Kafa karıştırıcı zeka testinde kimileri zorlanırken verilen sürede doğru cevabı bulan insanlar bulunmaktadır. Gözlerinizin sizi aldatmasına fırsat vermeden, doğru bakış açısıyla ve yüksek konsantrasyonla 13 saniyede testi tamamlamaya çalışın.

ACELE EDİN!

Sürenin hızla ilerlediği şu anlarda meyvelere bakmaktan papağanı göremeyebilirsiniz. Son anlara yaklaşırken derin bir nefes alıp son kez görselde gözlerinizi gezdirin. Gizli papağan sandığınız kadar zor bir yerde değil!

Ormanda 10 gizli yüz var! 20 saniyede 10 gizli yüzü bulmaya cesaretiniz var mı? Zeka testi ile kendini kanıtla!Ormanda 10 gizli yüz var! 20 saniyede 10 gizli yüzü bulmaya cesaretiniz var mı? Zeka testi ile kendini kanıtla!

19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!19. yüzyıldan kalma genç kız portresindeki yaşlı kadını 8 saniyede gören neredeyse yok! IQ belirleyici zeka testi görselinde başarını kanıtla!

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Belirlenen sürede testi cevaplayanları tebrik ederiz. Papağanı göremeyenler için yerini gösterdiğimiz cevap görseli yukarıda bulunuyor. Peki siz papağanı görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Resimdeki iki gizli yüzü bulabilecek misiniz? 7 saniyede bulanların IQ'su çok yüksek çıkıyorResimdeki iki gizli yüzü bulabilecek misiniz? 7 saniyede bulanların IQ'su çok yüksek çıkıyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • Cihan 9 ay önce Şikayet Et
    Geçen Sene. Bayat Bulmaca. Şaka değil,bir dergide görmüştüm. :-))
    Cevapla
  • Ayyildizim 9 ay önce Şikayet Et
    0.1 saniye
    Cevapla
  • volkan 9 ay önce Şikayet Et
    1 saniyede
    Cevapla
  • yılmaz 9 ay önce Şikayet Et
    3 yada 4 saniyede
    Cevapla
  • KamuMühendisi 9 ay önce Şikayet Et
    Kamu Mühendisleri ne olacak?
    Cevapla
  • ERSİN 9 ay önce Şikayet Et
    kamuyu boşver özele geç...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırşehir'de akraba belediyeciliği halkı isyan ettirdi! Çeşme çamur aktı...
Vatandaşa soruldu! AK Parti'ye neden oy vermediniz? Anket sonuçları