Eşref Bitlis’in torunu Hazal Şahin Güney Kore’de hayatını kaybetti

30 yıl önce uçağının şüpheli bir şekilde düşmesiyle şehit olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis’in torunu Hazal Şahin’in 4 gün önce şeker komasına girerek vefat ettiği öğrenildi.

Eşref Bitlis’in torunu Hazal Şahin Güney Kore’de hayatını kaybetti
Eşref Bitlis’in torunu Hazal Şahin Güney Kore’de hayatını kaybetti
GİRİŞ 09.12.2023 17:50 GÜNCELLEME 09.12.2023 17:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

17 Şubat 1993 yılında şehit olan Eşref Bitlis’in torunu Hazal Şahin, e-ticaret okumak üzere Güney Kore’de Kyungbok Üniversitesi’ne kaydolmuştu. Hürriyet'in haberine göre Hazal Şahin’in 4 gün önce şeker komasına girerek vefat ettiği öğrenildi. Yakınlarına acı haberin ancak 24 saat sonra ulaştığı belirtildi. Baba Rıza Şahin’in, büyük bir acı yaşadığı ve Türk Büyükelçiliği’nden kızının naaşının bir an önce Türkiye’ye getirilmesi için yardım istediği öğrenildi.

Eşref Bitlis kimdir ve aslen nerelidir? Eşref Bitlis neden öldü? Şehit Eşref Bitlis'in hayatı...Eşref Bitlis kimdir ve aslen nerelidir? Eşref Bitlis neden öldü? Şehit Eşref Bitlis'in hayatı...

PAZARTESİ İSTANBUL’DA

Şahin’in cenazesinin İstanbul’a getirilmesi için işlemler ise Türk Büyükelçiliği tarafından yürütülüyor. Edinilen bilgiye göre Şahin’in naaşı, 2018 yılında yaşamını yitiren Eşref Bitlis’in eşi, anneanne Şükran Bitlis’in yanına defnedilecek. Hazal Şahin’in annesi Meltem Şahin ise daha önce vefat etmişti.

KAYNAK: HÜRRİYET
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Tanıyan 4 ay önce Şikayet Et
    O yavru kızın ana yok baba yok
    Cevapla
  • Öğretmen 4 ay önce Şikayet Et
    Hey Allahım e-ticaret yapmak için diploma mı gerekiyor, gidemedin mi Türkiyede kıytırık bir özel üniversiteye... Gencecik kız burda olsa kurtulurdu belkide... Ailesine sabır diliyorum , Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Ömür bittiyse nasıl kurtulur. Azıcık inancı olan bu şekilde konuşmaz.
    Cevapla
  • osmanlı 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAH C.C rahmet eylesin
    Cevapla
  • izmirli 4 ay önce Şikayet Et
    RABBİM Rahmeti Merhameti ile muamele eylesin ŞEHİT torunu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak