7 kişiden 2 kişiye öldüresiye dayak! Sopalar havada uçuştu

İzmir'de 7 kişi, kavga ettiği karşı gruptaki iki kişiyi demir sopalarla öldüresiye dövdü. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 22.04.2024 12:33 GÜNCELLEME 22.04.2024 12:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Olay, Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi 2018 Sokak’ta dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, U.K. (23) ve O.S. (23) adlı iki kişi, kafenin önünde oldukları esnada, tanımadıkları 7 kişilik bir grubun demir sopalarla saldırısına uğradı. Saldırı anı kafede oturan bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedildi. Saldırıya uğrayan iki kişi tedbir amaçlı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan saldırıya uğrayan mağdurlardan U.K.’nin aldığı darptan dolayı kafasında yaralanma olduğu öğrenildi. Sokak üzerinde bulunan demir profil polis merkezine teslim edilirken, şüphelileri yakalama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 18
  • EBU TALHA 1 hafta önce Şikayet Et
    Halkı huzursuz etmekten standart bir ceza olmalı kavga edenlere. Tıpkı kaza sonrası polis çağırılınca uygulanan ceza gibi.
    Cevapla
  • Vanlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Sonrada erkeğiz adamız diye gezerler müptezeller şariet şeriat şeriat şart kardeşim kısasa kısas şart Allah’ın kanunları şart bırakın koymuş olduğunuz zavallı kanunlarınızı yaratanın kanunu varken ne gerek var kulun koyduğu hükme
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    O 7 kisinin kolunu bacagini kirmayacaksaniz hiç boşuna yakalamak için uğraşmayın,bugun yakalarsiniz ertesi gün arka kapıdan salarsiniz..
    Cevapla
  • Kul insan 1 hafta önce Şikayet Et
    Saygı nerede sevgi nerede insan hakları nerede. Her şey kayıt altına alınıyor. Gün gelecek eller konuşacak ayaklar şahitlik edecek 5d görüntüsü gibi göz önünde hayat videosunu izleyecek Rabbimiz Allah'ın cc huzurunda. Hesap günü yakın. Devlet başa. Mahkeme ne için var polis savcı ne için var.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    polisin jandarmanın tüm yetkileri sıfırlanmış hukuk adalet dersen hak getire sonuç nereye varır bilmem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi