Sadıka Sabancı ile Cenk Eren ayrıldı

Şubat ayında Casablanca'da evleneceklerini açıklayan çift Mart olmasına rağmen hala düğün yapmadı.

Sadıka Sabancı ile Cenk Eren ayrıldı
Sadıka Sabancı ile Cenk Eren ayrıldı
GİRİŞ 02.03.2009 06:19 GÜNCELLEME 02.03.2009 06:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şevket-Hayırlı Sabancı çiftinin kızı Sadıka Sabancı ile şarkıcı Cenk Eren'in aşk yaşadığını ilk kez köşesinden duyuran Sabah gazetesinin magazin yazarı Bülent Cankurt bu kez de çiftin ayrıldığını duyurdu.

Cankurt, "Sürpriz aşklarıyla herkesi dumura uğratan Sabancı ile Eren'in evlilik kararı aldıklarını da yine ilk ben yazmıştım. Şubat ayında Casablanca'da evleneceklerini açıklayan ancak mart ayına girmememize rağmen evlenemeyen çiftle ilgili bir haberim daha var ki, yine çok şaşıracaksınız. Sadıka Sabancı ile Cenk Eren ayrıldı! Evet, yanlış okumadınız, vuslata ermek için gün sayan aşıklar ayrılık kararı almış. Neden ayrıldıklarını öğrenemedim ama bu sürpriz sonla bir kez daha herkesi dumura uğratacaklarına şüphem yok!!!" diye yazdı.

(Sabah) 

YORUMLAR 1
  • Dicle FIRAT 16 yıl önce Şikayet Et
    HİÇ ŞAŞIRMADIM. CENK EREN adlı kişi reklam için yapıyor bunları sürekli sıradışı insanlarla beraber oluyor. Önce Nükhet duru Şimdide sabancı ailesinin orta yaş ve ağır siklet kızları ile aşk yaşadı.Merak ediyorum acaba aynı fiziksel özellikte ama sabancı ailesinden değilde sıradan bir vatandaşın kızı olsaydı öyle bir kıza aşık olurmuydu.ASLA
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren emsal karar! Ücret iade edildi
Yeni haftada kavurucu sıcaklar sürecek! Meteoroloji'den 2 bölgeye fırtına uyarısı