Cenazeye giderken trafik canavarına yakalandılar

Gaziantep'ten Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıkan aile, aracın lastiğinin patlaması üzerine takla atarak kaza yaptı.

Cenazeye giderken trafik canavarına yakalandılar
Cenazeye giderken trafik canavarına yakalandılar
GİRİŞ 07.11.2012 16:52 GÜNCELLEME 07.11.2012 16:52

6 kişinin yaralandığı kazada, olay yerinden geçen basın mensupları ile vatandaşlar yaralılar için seferber oldu.

Kaza, Gaziantep Şanlıurfa kara yolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Ailesiyle birlikte Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıkan Süleyman Kaya idaresindeki 31 U 0800 plakalı aracın sağ arka lastiği patladı. Lastiğin patlaması ile birlikte sürücü Kaya direksiyon hâkimiyetini kaybederken, takla atan araç karşı şeride geçip, yan yattı.

Kazanın ardından Nizip ilçesindeki bir haberin takibinden dönen haberciler, çevredeki vatandaşlarla birlikte yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslar, yaralılardan sürücü Süleyman Kaya, Ayşe Kaya, Emine Kaya, Ayşegül Kaya, 1,5 yaşındaki Mehmet Ali Kaya ve 4 aylık bebek Ömer Kaya'yı, tedavi için Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazanın ardından takla atan araç kullanılamaz hale gelirken, polis de yolu kontrollü olarak trafiğe açtı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor