Müslümanlar sınır dışı edilecek!

Hindistan, Myanmar ve Bangladeş'le Arakan Müslümanlarını sınır dışı etmek için görüşmeler yapıyor.

Müslümanlar sınır dışı edilecek!
Müslümanlar sınır dışı edilecek!
GİRİŞ 11.08.2017 17:26 GÜNCELLEME 11.08.2017 17:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hükümet sözcüsü, Hindistan'da yasa dışı bir şekilde yaşadıkları gerekçesiyle 40 bin Arakanlı Müslüman’ı sınır dışı etme planları için Bangladeş ve Myanmar ile görüşmeler yaptıklarını bildirdi.

On binlerce Arakan Müslüman’ı Budist çoğunluğun yaşadığı Myanmar'da 1990'larda kendilerine yapılan zulümden kaçarak Bangladeş’te yaşamaya başlamıştı, bazıları daha sonra Hindu'ların çoğunlukta bulunduğu Hindistan'a geçmişti. İçişleri Bakanlığı sözcüsü K.S. Dhatwalia, Myanmar ve Bangladeş'le Hindistan'da yaşayan sadece 14 bin civarında Arakanlı’nın BM Mülteci Ajansı'na (UNHCR) kayıtlı olduğunu, geri kalanının yasa dışı olduğunu ve bu insanları geri göndermekle yükümlü oldukları konularını görüştüklerini, konunun yakında daha da netlik kazanacağını söyledi.

Hindistan İçişlerinden sorumlu Devlet Bakanı Kiren Rijiju parlamentoda yaptığı açıklamada, Federal Hükümet'in Eyalet Hükümetleri'ni yasa dışı kalan yabancı uyruklu kişileri tanımlamak ve ülkede izinsiz yaşayan yabancı uyruklu kişileri sınır dışı etmekle görevlendirdiğini bildirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Cihad 6 yıl önce Şikayet Et
    İneğe tapan ,hayvanlardan herşey beklenir."ALLAH"müslümanlarınyardımcısı olsun.
    Cevapla
  • arnavut 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya bir imtihan yeridir...Bir gün insanlık İslam ın adeletini görecek
    Cevapla
  • hayati 6 yıl önce Şikayet Et
    gelin turkiyeye yerinizi bile belirledik insALLAH. saka degil ben evvel ALLAH ta pkk teroristleri sebebiyle devlete bile yazdim. suriyeden afrikadan libyadan cinden japondan fark etmez hepinize bakarz evvel ALLAH. gerekirse sokaktaki ferrariye binenlerin arabasini satip yatlarini katlarini villalarini size aile basina 20 ser tane hayvan veririz. uretim olur be askerimize pkk teroristlerine karsi lojistik taze et sut ekmek uretirsiniz insALLAH. bizimkilerrden pek hayir yok :(((
    Cevapla
  • muş li 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlarında israilden farkları yok
    Cevapla
  • dede 6 yıl önce Şikayet Et
    onlar için dua edelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı
Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bizi en zayıf noktasından vurdu