İmran Khan meydan okudu! Bu ülkede yeriniz yok

Pakistan’ın Ceyş-i Muhammed örgütü ile hiçbir bağlantısı olmadığını belirten Başbakan İmran Khan, ülkede teröristlere yer olmadığını belirtti.

İmran Khan meydan okudu! Bu ülkede yeriniz yok
İmran Khan meydan okudu! Bu ülkede yeriniz yok
GİRİŞ 27.03.2019 14:59 GÜNCELLEME 27.03.2019 16:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Pakistan Başbakanı İmran Khan, ülkesinin terör ile mücadele konusundaki çabaları hakkında açıklama yaptı. Pakistan’da teröristlere yer olmadığını belirten Khan, Hindistan’ın, Pulwama bölgesindeki saldırılardan sorumlu tuttuğu Ceyş-i Muhammed örgütü ile hiçbir bağlantıları olmadığını yineledi. 

 

 

Khan, “Onlara zaten göz açtırmıyoruz. Onların yapılanmalarını zaten dağıttık” ifadelerini kullandı. Tartışmalı Cemmu ve Keşmir bölgesindeki Pulwama kentinde, Hindistan Güvenlik Güçleri mensubu 40 kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırı hakkında da konuşan Khan, bunun Hindistan’da yaklaşan seçimler ile ilgili olabileceğini belirtti.

Khan, “Seçimlerden önce bir şeyler olabileceği konusunda hala endişelerim var. Pulwama saldırısı gerçekleştirildiğinde, Modi hükümetinin savaş histerisi inşa etmeye çalıştığını hissettim. Hindistan halkı şunu fark etmeli ki bu akabinde gelen seçimler ile alakalı” dedi. 

 

 

YORUMLAR 6
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafir Yahudi uşakları Atalarımıza laf söylüyor utanmazlar. Bizim Atalarımız islamın yücelmesi ve şaha kalkması içir canlarını hiçe saymışlardır. Onlardan ALLAH razı olsun mekanları cennet olsun
    Cevapla
  • zaza sait 5 yıl önce Şikayet Et
    allahina kurban allah kahr etsin tum teruristleri iste adi b ister a olsn hepsi teruriser gercek islamda terurist yoktur gerck terurist abd israil ingiliz dir yasasin islam alemi
    Cevapla
  • Rte 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimciniz olsun
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Deaş gibi abd tarafından oluşturulan bir örgüt. Deaşı türkiye bitirdi. Bakın biter bitmezde golan tepeleri kaosunu çıkardı.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan nokta atışı ile teröristlere karşı ancak başarılı ola bilir çünkü kuyrukları bizden sizden göründüğü için zaman kaybetmeye sebep olur. Zalimlerin köprüsü elebaşlarıdır! Liste çıkarın imha edin ettirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bodrum'da ormanı yakan sanığın cezası belli oldu
İşgalci İsraillilerden vandallık: İnsani yardımı engellemek için yolları kapattılar