Yunanistan basını zevkten dört köşe: Ayasofya'nın intikamı alındı

Türkiye'deki yerel seçimleri takip eden Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir, Ankara ve İstanbul'u kaybettiğini belirterek "Ayasofya'nın intikamı" manşetleri attı.

Yunanistan basını zevkten dört köşe: Ayasofya'nın intikamı alındı
Yunanistan basını zevkten dört köşe: Ayasofya'nın intikamı alındı
GİRİŞ 03.04.2019 17:21 GÜNCELLEME 03.04.2019 17:21
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerine odaklanmışken Yunanistan'ın gündemi ise Ayasofya oldu.

 

 

Ayasofya'nın yapılan çalışmalar sonucunda ücretsiz olabileceğini söylen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını müze değil Ayasofya Cami olarak koyarız" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

"AYASOFYA'NIN İNTİKAMI"

Bu açıklamalar ise Yunan basınında büyük yankı uyandırdı. Öyle ki yerel seçimlerden de kendilerine malzeme çıkardılar.

İstanbul'un henüz belirlenmeyen İBB başkanını CHP'den olduğunu belirten Yunan basını, "Türkler Ayasofya'nın intikamını aldı" şeklinde manşetler attı.

YORUMLAR 41
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsanız boş. Ayasoyfa zaten Camii. Millet hiç bir zaman müze olarak bilmedi ki.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    islam diniyle ugrasanlarin ekmegine yag sürenler nasil hesap vereceksiniz bakalim ...amaclari reis adi altinda dinimizi yok sayanlar Allah var unutmayin ALLAH dinini korur
    Cevapla
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    YUNAN ve avrupanin hacli kalintilarina cevaben secim de yapilan HAIN hirsizlik larin tespiti sonrasi elbette HAK eden in baskan olucagi dir iste bu nokta da BU HACLILAR A inat binali bey yada diger adaylarin baskanligi ilan edildikten sonra basta YUNAN a ders olmasi icin ILK CUMA NAMAZI AYASOFYADA EDA EDILMELIDIR hacli capulculara verilecek en mantikli cevap OLUR kanisndayim bu yaziyi okuyup destek verenlerin de bu cagriyi cagolatarak yaymasi ni rica ediyorum en basta da MEDYAMIZ bu cagriyi yapmalidir düsüncesindeyim
    Cevapla
  • HACI 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyin intikamını aldınız. Chpkk ile kanka olduğunuz nasıl belli oluyor. Ama 52nin 30 küsürden çok olduğunu anlıyamıyacak zekanız hayranım.
    Cevapla
  • Sefa 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelde bunu bizim chp zihniyetine anlat işte. Yunanlar kutlama mesajı atıyor baksanıza. İnsan biraz mantıklı düşünür yahu İngilizi amerikası yunanı almanyası senin başındakini sevmiyorsa onlar senin dostun değilse bilki sen doğru adım atıyorsun. Amma ve lakin gelde bunu bizim vatandaşlarımıza anlat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması