Kritik tarih 8 Nisan... Erdoğan ve Putin S-400 için harekete geçiyor

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Nisan'da yapacakları görüşmede Türkiye'ye S-400 tedarikini masaya yatıracağını söyledi.

Kritik tarih 8 Nisan... Erdoğan ve Putin S-400 için harekete geçiyor
Kritik tarih 8 Nisan... Erdoğan ve Putin S-400 için harekete geçiyor
GİRİŞ 05.04.2019 14:12 GÜNCELLEME 05.04.2019 14:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD'nin Türkiye'ye yönelik tehditleri nedeniyle gündemden düşmeyen S-400 füze savunma sistemleri tedariki konusunda Kremlin'den açıklama geldi.

 

 

Uşakov, 8 Nisan'da Moskova'da 8. Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı için bir araya gelecek Putin ve Erdoğan'ın S-400 konusunu ele alacağını ifade etti.

Uşakov, "S-400 anlaşması konusunda çok sayıda açıklama yapılıyor. Doğal olarak liderler bu konuyu istişare edecek" dedi.

 

 

"İDLİB, ABD'NİN ÇEKİLME KARARI, TÜRK AKIMI VE AKKUYU DA MASADA"

Uşakov, liderlerin görüşme sırasında İdlib mutabakatının gidişatını, ABD'nin Suriye'den kısmi çekilişini, Türk Akımı doğalgaz boru hattı ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali projelerini ele alacağını da belirtti.

Uşakov'a göre Putin ve Erdoğan, İdlib'de faaliyete devam eden terör örgütlerinin etkisiz hale getirilmesi için gereken önlemler de dahil olmak üzere İdlib mutabakatının uygulama sürecini istişare edecek.

YORUMLAR 7
  • Sadri 5 yıl önce Şikayet Et
    Uçak alımı ve ortak üretiminde görüşün sayın Cumhurbaşkanım
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    suriye de tam saha ortak adim abd ye karsi devam etmeli s400 lerin teslimat tarihi gizli olmali ve daha öne cekilmeli akkuyu hizla devam etmeli ucak konusunda ortak bir adim atilmali su 57 ucaklarindan siparis verilmeli kisa sürede teslim sartli tfx milli ucak icin ortak motor projesi ele alinmali kisaca abd ve itrail e karsi her tür ortak adim hizla karara gecmeli
    Cevapla
  • Karadenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    Teslimat hizlanmali
    Cevapla
  • Vatann sever 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulen Rusya nükleer bomba yapımında size teknik destekte vereceğiz deyinde göreyim
    Cevapla
  • poü 5 yıl önce Şikayet Et
    seçim sürecinin hukuki yasal konusu sürerken ekrem imamoğlu nasıl oluyorda yasal süreci görmezden gelip istanbul boşa vakit kaybediyor mazbatımı verin diye söylüyor nasıl oluyorda dünya bizi izliyor diyerek nereye mesaj vermeye çalışıyor ekrem imaoğlu süreç tamamlana kadar kendine gelsin demokratsa hukuki sürecin sonunu beklesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bursa'da kuzenlerin muhtarlık seçimi kavgasında kan aktı: 1 ölü, 2 yaralı
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit