ABD'den Türkiye'ye tehdit: Sonuçları ağır olacak

ABD'nin, S-400 hava savunma füze sistemini Rusya için istihbarat toplama platformu olarak gördüğü belirtildi. Kaynak, "Ankara'nın planladığı S-400 alımının ABD-Türkiye ilişkileri için ağır sonuçları olacak" dedi.

ABD'den Türkiye'ye tehdit: Sonuçları ağır olacak
ABD'den Türkiye'ye tehdit: Sonuçları ağır olacak
GİRİŞ 20.06.2019 15:10 GÜNCELLEME 20.06.2019 15:10
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray'daki bir kaynak, Rus medyasına açıklamasında, "S-400, Rusya tarafından istihbarat toplama platformu olarak kullanılıyor. Bu yüzden Türkiye'nin bu sistemi almasına karşıyız" dedi.

 

 

Kaynak, "Ankara'nın planladığı S-400 alımının ABD-Türkiye ilişkileri için ağır sonuçları olacak. ABD gerçekten böyle adımlardan kaçınmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak, S-400 anlaşmasından vazgeçmesi durumunda Türkiye için olumsuz sonuçlarını minimize etmeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

 

 

YORUMLAR 75
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Isıracak köpek havlamaz
    Cevapla
  • tarafsız.. 4 yıl önce Şikayet Et
    O ilişkiler zaten sizin darbe girişiminizin sonunda ağır yara almıştı hatta ölmüştü de diyebiliriz
    Cevapla
  • ha zart 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd fransa ingiltere almanya italya Rusya Japonya Çin Hindistan Yahudilerin kontrolünde. Dünyada savaşı abd deki budistler ile Hristiyanlar çıkartmıyor.sadece yahudiler savaş çıkartıyor.
    Cevapla
  • Kaptan Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD sonunu hazırlıyor. Yakında tarihten silinirler. Dünyayı karıştırmakla kalmadılar barış diye gittikleri her yerde enkaz bırakıp ayrılıyorlar. ABD dünyadaki insanların gözünde tamamen itibarını yitirdi.
    Cevapla
  • Nobut 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım amerikanın eski gücü yada cesareti yok. Bizi durmadan tehdit ediyor ama maşallah Türkiye bildiğini okumaya devam ediyor. Amerika bizi daha çok tehdit ve yaptırımla korkutayım derken kendisini palyaço durumuna düşürüyor. Allahın izniyle zafer bizim. Rabbim REIS ve yanındaki samimi insanları başımızdan eksik etmesin inş. Onların mücadelesi hem Türkiyenin hem bütün Türk ve Islam aleminin hemde bütün insanlığın kurtuluşu içindir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!